Detoks suyu nasıl hazırlanır?

Detoks suyu, vücudunuzda biriken toksinleri atmasının yanı sıra aynı zamanda hızlı bir şekilde yağ yakmanıza yardımcı olabilir. İşte ev yapımı detoks suyu...

Detoks suyu nasıl hazırlanır?

Vücudunuzdan toksinleri atmanıza yardımcı olacak detoks suyunu evde kendiniz hazırlamaya ne dersiniz? Tamamen doğal ve pratik! Detoks suyunu düzenli olarak tüketirseniz vücudunuzda yağ yakımını hızlandıracaksınız...

Malzemeler
1 tane limon 
1 bardak su
2 çay kaşığı elma sirkesi

Yağ yakıcı detoks suyu nasıl hazırlanır?
1 adet limonun suyunu iyice sıkın. Daha sonra bütün malzemeleri suyun içerisinde karıştırın. Sabah uyandığınızda ve akşam yemeklerinden en az bir saat önce bu karışımı içebilirsiniz.

Tarçınlı detoks  suyu 

Tarçının yağ yakıcı etkisi olduğunu artık hepiniz biliyorsunuzdur. Elma ve tarçın birleştiğinde, elmanın içerisinde bulunan antioksidan ve tarçının yağ yakıcı etkisi mükemmel bir detoks suyu tarifi haızrlamanıza yardımcı olacaktır. 

Tarçınlı detoks suyu malzemeleri

1 adet elma rendelenmiş veya dilimlenmiş 
3 adet çubuk tarçın

Detoks suyu nasıl hazırlanır?

1 bardak ılık suyun içerisine dilimlenmiş elmaları ve çubuk tarçını ekleyip en az 15 dk bekletin. Yemeklerden 1 saat önce aç karnına tüketilmesi önerilir. Vücudumuzda meydana gelen sebepsiz baş ağrıları, yorgunluk, kaliteli uyku uyuyamama gibi nedenler toksinlerin birikmesi sonucunda meydana gelmektedir. Vücutta biriken toksinler ve ağır metaller belirli bir sınırın üzerine çıkmaya başlayınca kişiye rahatsızlık verir. Bu aşamada ise devreye detoks suyunu sokarak, bu olumsuz etkilerden kısa süre içerisinde kurtulabilirsiniz. 

Detoks suyunun öncelikli amacı bu toksik alımına ayda bir kaç gün de olsa ara verip, organlarımıza destek olarak vücudun dinlenmesini sağlamak ve birikmiş toksinleri atmasına destek olmak.
Detoks suları ile aynı zamanda bölgesel olarak yağ yakma işlemini de gerçekleştirebilirsiniz.

Yorumlar