Doğanın mucizelerine teslim olun!

Bu yıl, sömestir tatilinde yine ailece televizyon karşısında ya da bilgisayar başında iki hafta geçirmeye mahkum olmayın!

Doğanın mucizelerine teslim olun!

En iyisi bir değişiklik yapın ve bu defa ailenize ve kendinize televizyon terapisi yerine termal ve SPA terapisi hediye edin! Yemyeşil bir doğa içerisinde ve termal su kaynakları üzerinde yükselen Güral Harlek, doğadan gelen mucizelerini ailenizle paylaşmaya hazır. Bırakın aileniz SPA terapileriyle rahatlasın, bol oksijenle yenilensin ve termal suyun iyileştirici gücüyle sağlık ve gençlik kazansın.

 Eskişehir’e 45 dakika, Bursa’ya 1,5 saat, Ankara’ya 3 saat, İzmir ve İstanbul’a 3,5 saat mesafedeki Güral Harlek, tüm çocuklu aileleri sömestir tatilinde Kütahya’ya bekliyor.

Bu yıl sömestir tatilinde ailenize televizyon terapisi yerine, termal ve SPA terapisi hediye etmeye ne dersiniz? İçten dışa yenilenmek, sağlık ve güzellik kazanmak için, dolu dolu iki hafta geçirmeye hazır mısınız? Çam ağaçları arasında, termal su kaynaklarının üstünde yükselen Güral Harlek Thermal Resort & SPA, yemyeşil doğası, SPA masajları, termal su kaynakları ve özel lezzetleriyle tüm çocuklu aileleri sömestir tatilinde yenilenmek için Kütahya’ya davet ediyor. Eskişehir’e 1 saat, Bursa’ya 1,5 saat, Ankara’ya 2,5 saat ve İstanbul’a 3 saat mesafedeki Güral Harlek’te dileyen yeni yıla canlı müzik, dansözlü eğlence, gala yemeği ve sürpriz çekilişlere katılarak, dileyen SPA havuzunda rahatlayarak ya da masaj yaptırarak giriyor…

Daha detaylı bilgi almak ya da rezervasyon yaptırmak için 0274 245 24 50 numaralı telefonu arayabilir ya da bilgi@guralharlek.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Adres:

Güral Harlek Thermal Resort & SPA

Eskişehir yolu 23. km Kütahya / Türkiye

Yorumlar