Doğum gününün gözdesi Miray!

Miray arkadaşının doğum günü partisi için özene bezene giyinmiş. Bu fotoğrafları da bize yollamış. Modayı yakından takip eden Miray'ı ELMAELMA olarak gerçekten çok beğendik ve sizlerle paylaşmak istedik.



Miray arkadaşının doğum günü partisi için şık bir şekilde hazırlanmış. Bu fotoğrafları da bizler için yollamış. Modayı ve ELMAELMA'yı yakından takip ettiği her halinden anlaşılan Miray'ı daha yakından tanımaya başlayalım...
5 1


Miray, 16

Bluz: Bershka
Pantolon: Pull & Bear

Miray, yaşına oranla çok düzgün bir fiziğe sahip. Bacak boyunu daha uzun ve ince göstermek için geçtiğimiz yılda olduğu gibi, 2012'de de hız kesmeden devam edecek olan tam bel tayt pantolonu tercih etmiş. Bu ona hem şıklık, hem de zerafet katmış. Üzerine giydiği çizgili bluz, hafif dökümlü kol ve yaka ile omuzlarını daha dik ve daha şık göstermiş.

Saç rengi olarak yılın modalarından karamel tonlarını seçen Miray, makyajında da üzerine uygun bir tonla buluşturup çok abartıya kaçmadan tüm dikkatleri dudağına toplamayı başarmış.
5 2

Podyumlarda da deri ve daha farklı türde kullanılan bu şıklık, farklı aksesuarlar ile daha da çekici hale getirilerek, ortamlara farklı bir enerjinin girmesini sağlanıyor.
5 3

Siz de bize kendi modanızı gönderin, şıklığınızı herkesle paylaşalım! editor@elmaelma.com adresine marka ve isim bilgilerinizle beraber bir fotoğrafınızı gönderin, durmayın!
5 4