Ebru ile evlenene para yok!

Manken Ebru Destan, gizlice evlendiği Mete Okay İnan'ın ailesi tarafından 'istenmeyen gelin' ilan edildi. Öyle ki, ailesi İnan'ı evlatlıktan çıkarıp mirastan men etmeye hazırlanıyor.

Ebru ile evlenene para yok!

Manken Ebru Destan ile Haziran ayında gizlice evlenen Mete Okay İnan'ın ailesinin, Ebru'yu gelin olarak istemedikleri geçtiğimiz aylarda medyaya yansımıştı.

Ancak, gelen haberlere göre İnan ailesi tarafında işler iyice karıştı. Önceki gün, ailesinin  Mete İnan'a gönderdiği bir mailde, Ebru Destan'ı gelin olarak kabul etmediklerini ve asla da etmeyeceklerini söyleyerek, oğullarını evlatlıktan çıkarıp mirastan men etmeye hazırlandıklarını belirtmesi durumun ciddiyetini gözler önüne seriyor.

"Ebru'nun şeytani planları yüzünden görüşmüyoruz"

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre; Aile büyükleri Sezen İnan, Ebru Destan'ın Okay İnan'ı çeşitli baskı ve stratejilerle evlenmeye ikna ettiğini, gizlice evlenmek için kandırdığını ve evlilik sözleşmesi imzalatmadığını iddia ediyor.

"Sevgili Mete Okay, her ne kadar annesinin, babasının ve kanser hastası olan abisinin gönlünü almaya çalışsa da aile, asla bu kadını gelin olarak görmüyor" diyen Sezen İnan, "Ebru Destan'ın şeytani planları sonucu yapılan bu evlilik yüzünden yeğenimiz Mete Okay İnan ile de asla görüşmüyoruz" diyerek tepkisini dile getiriyor.

"Ailenin gözüne girmek için dini bile kullandı"

Sezen İnan'ın zehir zemberek açıklamaları şöyle devam ediyor: "Ebru Destan'ın yaptığı şeytanca planlar son hızıyla devam ediyor ve hâlâ bizim oğlumuz bunu göremiyor. Nitekim aile büyüğümüz olan Mete Okay'ın babası Oktay İnan, son derece dinine bağlıdır ve hayat ve siyasi görüşü de bu doğrultudadır. Bunu bilen ve hayatımıza girmeye çalışan Ebru Hanım, oğlumuzu da alıp kutsal topraklara, Umre'ye götürdü. Ailenin gözüne girmek ve kabul edilmek için dini bile kullanan bir insanı kabul etmemiz mümkün değildir"

Yorumlar