Elçin Sangu ve Barış Arduç Bu Su Hiç Durmaz şarkısıyla düet yaptılar

Barış Arduç ve Elçin Sangu Mutluluk Zamanı filminde düet yaptı. Bülent Ortaçgil'in Bu Su Hiç Durmaz şarkısını birlikte söyleyen Elçin Sangu ve Barış Arduç izleyenlerden tam not aldı.

Elçin Sangu ve Barış Arduç  Bu Su Hiç Durmaz şarkısıyla düet yaptılar

Elçin Sangu ve Barış Arduç, Mutluluk Zamanı filmi için söz ve müziği Bülent Ortaçgil’e ait olan 'Bu Su Hiç Durmaz'ı birlikte seslendirdi.

İlk kez profesyonel kayıt yapan ikilinin performansı, klip olarak da çekildi. Kayıtları Babajım İstanbul’da gerçekleştirilen düetin klibini ise, yönetmen Şenol Sönmez yaptı.

Sangu ve Arduç hayranları, şarkıya Şenol Sönmez yönetmenliğinde çekilen klibe de büyük ilgi gösterdi. Çekimleri İstanbul ve Heybeliada’da 7 haftada gerçekleştirilen ‘Mutluluk Zamanı’ 10 Kasım'da vizyona girecek. 

İşte o klip...

MUTLULUK ZAMANI FİLMİNİN KONUSU 

Farklı dünyalardan gelen heykeltıraş Ada (Elçin Sangu) ile mükemmel bir hayata sahip olan Mert'in (Barış Arduç) tutku dolu hikayesini konu alan filmin afişi büyük beğeni topladı. Filmde Ada'nın ağabeyi olan ve hayatı boyunca fark edilmeyi bekleyen Tarık (Cengiz Bozkurt), ikilinin arasında farkında olmadan önemli bir rol oynayacak.

Asıl sevginin mükemmeliyette değil, kusurların içinde saklı olduğunun anlatıldığı ‘Mutluluk Zamanı' filminde; geçmişiyle yüzleşmeden kendi 'mükemmel' hayatını yaratan Mert (Barış Arduç) ve tüm hayatını geçmişinde yaşadıkları üzerine kuran Ada'nın (Elçin Sangu) hikayesi tüm romantikliğiyle beyaz perdeye aktarılıyor.

Yorumlar