En güzel gününüzde en güzel siz olun

Düğün gününüzün her ayrıntısı için çok özendiğinizi biliyoruz. İşte Uğur Yılmaz'ın saçlarınızı kusursuz hale getirecek önerileri...

En güzel gününüzde en güzel siz olun

Toka

Sade ve zarif görünümlü dalgalı model için saçınıza tokayla hareket kazandırabilirsiniz. Alevyılmaz, bu model için ilk önce saça dalgalı fön çekip, üst kısmını biraz kabarttı. Daha sonra yumuşak hareketlerle saçı arkada düğümler atarak birleştirdi. Son olarak toplanan saçın üzerine ufak maşa dalgaları vererek tokayı yerleştirdi.

Tarak

Tarağı açık saçlarla kullanın. Alevyılmaz, saça maşayla tek yönde dalga verdikten sonra tarak ve sprey yardımıyla vak dalgaları ortaya çıkardı. Daha sonra saçın ağırlığını sağ tarafa verip geriye kalan bölümünü yukarı doğru toplayıp tarağı yerleştirdi.

Taraklı saç bandı

Saçınızda sadeliği korurken seçtiğiniz tacın gösterişli olmasına dikkat edin. Alevyılmaz, saçı fönledikten sonra geriye doğru iyice kabarttı. Daha sonra bantlar yardımıyla ön ve arka tarafta iki bombe yarattı. Aralarına da taraklı saç bandını yerleştirdi.

Küçük tacı en güzel şekilde kullanın

Eğer saçınız kıvırcıksa küçük taçlar tam size göre. Alevyılmaz, ilk önce saçı çiftli maşa ile dalgalandırıp sonra tarak kullanmadan tersten kabarttı. Sonra sol taraftan bir tutam saç alarak kendi etrafında döndürdükten sonra arkada topladı. Son olarak saçın tepesini kabartıp tacı yerleştirdi.

Taşlı tarak

İster açık ister toplu, gösterişli bir saç tarağıyla seçenekler artık sizin elinizde. Alevyılmaz, saçı dalgalı olacak şekilde fönledikten sonra ikiye ayırdı. Üst kısmını yukarda düğümler atarak topladıktan sonra altta kalan kısmı açık bırakmayı tercih etti. Son olarak topladığı saçın yan tarafına gösterişli tarağı yerleştirdi.

Kurdelalı toka

Son derece kibar olan kurdelalı toka arkadan topuz modeller için ideal. Alevyılmaz, saçın ön kısmını ayırıp altta kalan kısmını kabartarak kulak hizasına gelecek şekilde topladı. Daha sonra öndeki saçları yandan ayırarak arkada toplanan saçın üzerinde döndürdü. Alevyılmaz, daha sonra topuzun üzerine kurdelalı tokayı yerleştirdi.

Broş

Değişiklik arıyorsanız topuzunuzu saça takacağınız zarif broşlarla destekleyin. Alevyılmaz, saçı yandan ayırdıktan sonra tek tarafta bütün saçları birleştirdi. Daha sonra saçı kulak hizası üzerinde kendi etrafında daireler çizerek topladı ve ortasına son derece gösterişli olan pırlantalı tokayı yerleştirdi.

Taç

Seçtiğiniz taç ne kadar rahat olursa seçenekleriniz de o kadar çoğalır. Alevyılmaz, saçı iri dalgalar olacak şekilde fönledikten sonra saçı ikiye ayırdı. Üst kısmını kabartarak yukarıda, diğer kısmını ise aşağıda topladıktan sonra saçın ön kısmını yana alarak tacı üst topuzun etrafına gelecek şekilde taktı.

Saç iğnesi

Taşlı küçük saç iğnelerini saçınıza dağınık bir şekilde yerleştirildiği zaman olduğundan daha çok dikkat çekiyor. Alevyılmaz, saçı çiftli maşa ile dalgalandırdıktan sonra bir bölümünü arkada çevirerek birleştirdi. Diğer yarısını ise topladığı saçın etrafında döndürerek biraraya getirdi. Daha sonra önden aldığı birkaç tutam saçı topladığı saçın üzerine bırakarak yan tarafa taşlı saç iğnelerini yerleştirdi.

Yorumlar