Etkili görünmenin yolları nelerdir? Etkili görünüm için yapılması gerekenler nelerdir?

Her kadın etkili ve güzel görünmek ister ancak bunun için çoğu zaman güzellik salonlarına harcayacak vakit yoktur! Ancak etkili görünmek oldukça basit!

Etkili görünmenin yolları nelerdir? Etkili görünüm için yapılması gerekenler nelerdir?

Her kadın günlük yaşamda etkili ve güzel görünmek ister fakat bunun için güzellik salonlarına ayıracak vakit bulamıyorsanız sizler için hazırladığımız basit yöntemlerle etkili ve güzel görünebilirsiniz. Aynı zamanda sizi güzellik salonlarına yüklü miktarda para harcamalarınızdan kurtaracak o yöntemler...

- Yapılan araştırmalara göre, pirinç suyunun cildinize bir takım avantajlar sağlayabileceğini gösteriyor. Pirinç suyu gözeneklerinizi ve cildinizi sıkılaştırır. Yarım fincan pirinci alın ve 2 bardak su ekleyin. 15 dakika sonra pirinci sudan alın. Suya pamuk batırın ve yüzünüze uygulayın.

- Siyah ve yeşil çayın cildinize anti-inflamatuar etkiler getiren güçlü antioksidanlar içerdiği kanıtlanmıştır. Ne yapmalı? Kullanılmış birkaç çay torbasını buzdolabında soğutun. Ve 5 dakika boyunca gözlerinizin altında bekletin.

- 2 adet soğuk kaşık, gözlerindeki koyu halkaların azaltılmasına yardımcı olabilir. Ne yapmalı? Kızarıklık ve şişmeyi azaltmak için 2 metal kaşık alıp buzdolabına koyun ve soğumalarını bekleyin. Birkaç saniyeliğine gözlerinizin üzerine koyun ve kaşıkların ısınmasını hissedene kadar dairesel hareketlerle hafifçe masaj yapın.

- Muzlar ve hatta kabukları, magnezyum ve C vitamini için mükemmel bir kaynaktır. Her gün yüzünüzde bir muz kabuğu uygulamak, cildi besler ve yatıştırmaya yardımcı olabilir.

- Besin yetersizliği, stres, sigara erken ağaran saçlara neden olabilir. Ana sebebini bulmak daha iyidir. Ancak şu anda çözüme ihtiyacınız varsa, maskara kullanın.

- Kömür maskesi cildinize anında parıltı vermek ve gözeneklerinizi derinlemesine temizlemek için mükemmel bir yoldur. Siyah, beyaz ya da istenmeyen yüz kıllarından kurtulmanıza yardımcı olur. Bunun için malzemeler: 1/2 çay kaşığı tatlandırılmamış jelatin, 1 çorba kaşığı damıtılmış su ve 1/2 çay kaşığı aktif kömür. Tüm malzemeleri karıştırın ve yüzünüze uygulayın. Kurumaya bırakın. Maskeyi yukarı doğru yönde soyun.

Yorumlar