Fransız kadınları açıkladı seksten bile daha keyifli!

Fransız kadınlara sordular çikolata mı seks mi? Kadınların tercihi 'çikolata' oldu. Hatta onlara göre seksten vazgeçmek mümkün ama çikolatadan asla.

Fransız kadınları açıkladı seksten bile daha keyifli!

Kısa bir süre önce yayınlanan Harris Interactive Anketi'ne göre, Fransız kadınları çikolata yemenin seksten hatta orgazmdan daha keyifli olabileceğini söyledi. 1.000 kişi tarafından yapılan ankette Fransız erkek ve kadınlara seks, yemek, zevk ve mutlulukla ilgili sorular soruldu. 

Ankette katılımcılardan, esenlik unsurlarını 0 ila 10 arası bir ölçekte sıralamaları istenmiş. Erkekler yiyecekleri 7.2'i seksi 7.5'de derecelendirilmiştir. Kadınlar ise gıdaya 7.0, cinsiyete göre 6.7 puan daha düşük puanlar verdi. Her iki cinste de çikolata en zevkli gıdalar.

Kadınların çoğunluğu (yüzde 57), yiyecekleri kesmek yerine önce cinselliği azaltacağını da söylüyor. (erkeklerin sadece yüzde 39'u karşısında). 

Cinsel Tıp Dergisi'nde yayınlanan 2004 yılında yapılan bir araştırmada, İtalyan araştırmacılar, çikolata yiyen kadınların çikolata yemeyen kadınlardan daha fazla istek ve seks zevkine sahip oldukları sonucuna vardı. 

Yorumlar 1 yorum