Göğüsler hakkında bilinmeyen bilgiler nelerdir?

Her ne kadar kadınlar için göğüs büyüklüğü arttıkça bu da sırt ağrısı olarak geri dönse bile bir ergenlikte ve bir evreden sonra hayalini kuruyoruz.

Göğüsler hakkında bilinmeyen bilgiler nelerdir?

Zaman zaman kadınların giyindiği cesur dekolteler erkeklere davetiye çıkarsa bile devamında merak ettiğimiz bölümlerdir. Bazense küçük dekoltelerde bile erkeklerin ilgili olduğu göğüsler aslında kadınlar için anlamı pek önemli değildir. Ama aslında göğüslerin kadınların hayatındaki yerine çok şaşıracaksınız. 

Amerikan Indiana Üniversitesi'nden Dr. Debby Herbennick'in ve ekibinin yaptığı araştırmaya göre, göğüsler hakkındaki bilinmeyen ilginç gerçekleri açığa çıkarıyor. Yapılan araştırmalara göre erkeklerin düşündüğünden çok daha fazla şeyleri simgelediği ortaya çıkmaktadır. Aynı zamanda kadınlar erkeklere karşı tavırlarının değiştirmelerinde önemli derecede rol oynamaktadır. 

Kadınlar bu konuda erkekler hakkında ne düşünüyor?

Yapılan araştırmalar sonucunda ankete katılan kadınların 1/3'ü erkekelerin göğüs hayranlığının oldukça masum olduğunu düşünüyor. Yapılan bu araştırmada ise kadınların göğüslerinin kendilerine güven verdiğini düşünüyor. Ankete katılan bir başka kadın ise  “Kendimi güçlü hissetmemi sağlıyorlar. Mutlaka göğüslerimi bir erkeğe davetiye ya da gözünün önündeki bir obje olarak görmüyorum” diyerek anketi doğrulamaktadır.  

Hatta bir çok kadın kendi göğüslerine erkeklerden daha aşık durumda!

Yapılan araştırma sonucunda göğüsler kadınların kadınlıklarının sembolü haline gelmektedir. 

Tabikide bu düşünce sürekli olarak sabit değildir!

Dönemsel olarak kadınları göğüsleri hakkındaki düşünceleri değişkendir. Kadınlar gerek fikir olarak gerekse fiziksel olarak değiştikçe göğüsleri hakkındaki fikirleri de değişmektedir. Genellikle genç kızların ergenlik dönemlerinde başlarda sıkıntılıyken ilerleyen dönemlerde bu durum aksine dönüşebilmektedir. 

Aslında göğüslerin ifade ettiği gerçek anlam...

Partnerinizle başbaşa geçirdiğiniz durumda onun göğsüne yatın. Unutmayın ki göğüsler sadece cinsel anlamda bir şey ifade etmemelidir. Aynı zamanda bu his kadınların kadın olduğunu hissettirecektir. Sizin gözünüzde farklı bir yeri olduğunu sevgilinize hissettirmelisiniz.

Sevgiliniz dekolte giydiğinde sevgilinize doğru bir üslüp seçerek iltifat edebilirsiniz. Sevgilinize sarılırken bile onu ne şekilde sardığınız çok önemlidir. Bu noktada ilişkinizde sevgilinize o güveni hissettirmediğiniz taktirde sorun yaşayabilirsiniz. Genel anlamda toparlamak gerekirse kadınların duygusal boyutundan başka çok fazla şey ifade etmektedir. 

Yorumlar