Gün boyu kalıcı saç modeli

CareTouch özelliği sayesinde, Philips HP8342 saç düzleştiricisiyle şekillendirdiğiniz saçlarınızı gün içinde sağlıklı bir şekilde tekrar şekillendirebilirsiniz.

Gün boyu kalıcı saç modeli

Philips HP8342 saç düzleştiricisinin 230°C profesyonel sıcaklığı saçınıza kuaförde yapılmış gibi muhteşem bir görünüm kazandırıyor. Seramik plakalar ise saçlarınızda kolayca kaymasına ve saçınızı sağlıklı düzleştirmenize yardımcı oluyor.

Gelişmiş Philips EHD Eşit ısı dağılımı teknolojisi ile Philips HP8342 saç şekillendiricisi ısıyı her zaman, yüksek sıcaklıklarda dahi eşit olarak dağıtıyor ve saçınızın zarar görmesini engelliyor. Bu özellik sayesinde saçlarınız sağlıklı ve parlak görünüme kavuşuyor.

Philips HP8342 saç düzleştiricisinin iyonik bakım özelliği ise saçınızın elektriklenmesini önleyerek saçınıza canlılık ve parlaklık katıyor.

Her saç tipinde mükemmel sonuçlar yaratmak için dijital sıcaklık ayarlarına sahip Philips HP8342 saç düzleştiricisinin, güvenliğiniz için kullandıktan bir saat sonra otomatik olarak kapanma özelliği ve daha hızlı ve kolay şekilde saklayabilmeniz için kolay kilidi de bulunuyor.

2 yıl boyunca dünya çapında garantiye sahip Philips HP8342 saç düzleştiricisine 139.90 TL’den sahip olabilirsiniz.

Yorumlar