Günde 18 saat orgazm olan çift canlı yayına çıkıp anlattı

ABD'nin Teksas eyaletinde yaşayan Scott ve Melanie çifti günde 18 saat orgazm olduklarını katıldıkları bir televizyon programında çıkıp anlattı. Çiftin sırrı ise tantrik seks.

Günde 18 saat orgazm olan çift canlı yayına çıkıp anlattı

Orgazm ne kadar sürer? Bir kaç saniye? Şanslıysanız belki biraz daha uzun. Ama bu çift için orgazm demek günün 18 saati demek! Yok artık dediğinizi duyar gibiyiz. Ancak Teksaslı Scott ve Melanie iddialı. Öyle ki çıkıp orgazm hikayelerini katıldıkları televizyon programında anlatacak kadar. Televizyona çıkma nedenleri ise bir sabah 18 saat süren bir orgazm yaşadıkları anlatmak içindi. 

Çiftin sırrı sarılmadan dans etmeye, nefes almaya kadar her şeyden doruğa çıkabilecekleri yönünde. Onlar bu yöntemi Tantra olarak tanımlıyorlar. 

Tantra, eski bir Hint geleneği ve vücudunuzda bulunmak ve her ufak duyuyu dinlemek ve duymakla ilgili. 

Scott yaşadıkları orgazmla ilgili şunları söylüyor:

"Tantra uyguluyoruz: İnsanların fark etmediği en önemli şeylerden biri de orgazmın doruğun geleneksel sürümünden farklı olması. Sen devam ederken bir deneyim olabilir. Oluşturur, inşa eder ve kurar. Geleneksel sürüm olmadan mutlu bir orgazm olabilir. Yıllar boyu uygulama gerekiyor. "

Melanie ise "Artık ne kadar çok enerjikleştiğini görünce seviyoruz" diye ekledi.

Scott ve Melanie, birbirlerinin enerjisini doruğa çıkarmak için kullandıklarını anlatmaya devam ettiler ve bunu farklı odalarda iken ve giysilerle yapabildiler.

"Çok daha harika ve yoğun ve tam vücut deneyimi. Duygularınla ​​bağlantılı olmalısın. Tantra ile aşk yapımındaki tüm duyguları yaşarsınız. Bir manevi uygulama ve orgazmik bir uygulama."

TANDRİK SEKS VE ORGAZM NEDİR?

Tantrik sekse göre boşalma ve orgazm farklı kavramlar. Tantrik seks çoklu orgazmı hedefler. Hem de sırf kadınlar için değil erkekler için de... Tantrik sekste boşalarak enerjiyi dışarı bırakmak yerine, o enerjinin iki vücut arasında saatlerce gezerek dönüşüm geçirmesi ve böylece hazların en büyüğünün yaşanması amaçlanır. Çoklu orgazm veya uzun süren orgazmın amaçlanmasının nedeni, orgazm anında her şeyin anlamını yitirmesidir. Zaman, mekan gibi kavramlar orgazm anında yok olur. Ve insan bu hiçlik anında ‘samadhi’ye yani yüksek bilince yaklaşır. Meditasyon sırasında amaçlanan da yine bu yüksek bilince ulaşmak. Yani tantrik seks, spiritüel yolculuk için önemli bir basamak.

Yorumlar