Gupse Özay Barış Arduç hakkında neyi itiraf etti? Gupse Özay neyi itiraf etti?

Başarılı oyuncu Gupse Özay vizyona yeni giren filmi ''Deliha2'' filmi için çarpıcı açıklamalarda bulunurken Baruş Arduç hakkında o konuyuda açıkladı.

Gupse Özay Barış Arduç hakkında neyi itiraf etti? Gupse Özay neyi itiraf etti?

Gupse Özay filminin ikinci serisini izleyiciyle buluştururken Cengiz Semercioğlu'na film ve ilişkisine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu! Deliha filmi için 21 kilo alıp veren başaarılı oyuncu Gupse Özay, “Deliha, seriye dönecek gibi duruyor. Ama ben bu kiloyu bir daha alıp verebilir miyim bilmiyorum. Seri yapacağım için sağlığımdan olabilirim. Doktorlar da “Saçmalama” diyor. Hollwood’ta insanlar global işler yaptıkları için onların canına minnet 100 milyon kazansam ben de 120 kilo olurum.” sözleriyle filmin devamının gelip gelmeyeceği konusunda kararsızlığını belirtti.

Aynı zamanda kontrol hastası olduğunu belirten Gupse Özay,  “Yazdığımı oynamak, oyuncuları yönetmek, etrafı kontrol etmeye çalışmak dünyanın en zor şeyi. Barış’a da hayatı zindan ediyorum ama kontrolden değil, hiperaktiflikten. “Bir otur, bir sus artık” durumu oluyor çevremde” sözleriyle ilginç iş hayatına ve ilişkisine dair ilginç bir yorumda bulundu.

Yorumlar