Hande Erçel ve Mehmet Dinçerler ayrıldı mı?

Hande Erçel'i sosyal medya hesabı ele verdi!

Hande Erçel ve Mehmet Dinçerler ayrıldı mı?

Ekranların sevilen oyuncusu Hande Erçel, geçtiğimiz yaz Ekin Mert Daymaz ile gittiği Kapadokya'ya bu yılda yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler ile gitti. Çift haftasonu balon keyfi yaptı. Güzel oyuncunun tatil rotası değişmedi ama sevgilisi değişti daha önce de eski sevgilisiyle gittiği tatile bu sene de eski secgilisinin çok yakın arkadaşı olan yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler ile aynı tarihte aynı yere gitti!

Güzel oyuncu Hande Erçel ile Mehmet Dinçerler'in ilişkisi doludizgin sürüyor. Çevreden gelen tepkiye rağmen işadamıyla ilişkisine devam eden güzel oyuncunun sevgili kategorisinde isim değişti ama tatil rotası değişmedi... 

İlişkilerini gizli yaşayan ikili bu sefer sosyal medya hesabından kendilerini ele verdi. Geçtiğimiz sene eski sevgilisiyle aynı tarihte aynı tatil yerine giden balona binen güzel oyuncu bu senede farklı bir isimle aynı yere gitti. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla  balondan Kapadokya manzarasını fotoğraflayan güzel oyuncu, bu romantik kareyi "Bitmeyen balon görme isteği" notuyla instagram'da paylaştı. Takipçilerine dejavu yaşatan Erçel'in hayranları ise bu durumu "Hande'nin tatili, aynı filmi farklı kişilerle izlemek gibi" diye yorumlamadan edemedi..

 

Yorumlar