Her kadının çantasında olması gereken şeyler nelerdir? Kadınların çantasında neler olur?

Sürekli yanımızda taşıdığımız o kocaman çantalarımızın içinde olmazsa olmaz 10 şey var! İşte onları sizler için derledik...

Her kadının çantasında olması gereken şeyler nelerdir? Kadınların çantasında neler olur?

Biz kadınların o kocaman çantalarının içinde ne olduğunu herkes asırlardır merak eder. Elbette çanta düzeni kişiden kişiye göre değişebilir ama bir kadının çantasının olmazsa olmaz ilk 10 eşyasını sizler için derledik. Bakın kadınlar o büyük çantalarının içinde neler gizliyor...

Islak mendil

Her yerde ve her durumda kullanacağımız hayat kurtarıcısı ıslak mendiller! Herkesin çantasında bir paket bulunmalı.

El kremi

Yazın sıcaktan kışın soğuktan kuruyan ellerini hem korumak hem de güzel kokmalarını sağlamak için ufak bir el kremini her zaman çantanızda bulundurun.

Toka

İster kısa ister uzun olsun saçlarınızdan ne zaman bunalacağınızı bilemezsiniz. Minik bir tel toka ya da pratik bir lastik toka her zaman büyük yardımcınız olacak.

Sakız ya da naneli şeker

Gün içinde koşuşturmaktan çok bunaldınız ya da acil bir toplantıya gireceksiniz. İşte size lazım olan ferah nefes hemen elinizin altında!

Ayna

Hepimiz gün içinde sık sık nasıl göründüğümüzü kontrol etmek istiyoruz. Aynalı camlara ya da mağaza vitrinlerindeki yansımamıza bakmak yerine çantamızdaki minik aynaya bakmak sizce de daha kolay olmaz mı?

Ruj

Bizce her kadının çantasında olmazsa olmaz malzemelerden biri rujdur. Makyaj yapamadığınızda ruj adeta bir kurtarıcı görevi görür. Yorgun ya da solgun yüzünüzü canlandırır bakımsızlığını kapatarak imdadınıza yetişir. Bunun için mutlaka çantanızda bir ruj bulundurmalısınız.

Nakit para

Hemen hepimiz artık cüzdanlarımızda nakit para yerine banka kartı ya da kredi kartı bulunduruyoruz. Ancak bunların işe yaramayacağı acil durumları göz önünde bulundurup her zaman bir miktar nakit parayı çantanızın bir kenarında tutmakta fayda var.

Ağrı kesici

Gün içinde karşılaşacağınız baş, kas ya da regl ağrısı gibi durumlarda elinizin altında ağrı kesici bulundurmak çok işinize yaracak.

 Ped

Acil durumlar için çantanızda ped bulundurmak sizi istemediğiniz zor durumlarda kalmaktan kurtaracaktır.

Kimlik

Dışarı çıkarken mutlaka yanınızda bulunmalı, ihmal etmeyin.

Yorumlar 2 yorum