İkizler burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 15-21 Ocak 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

İkizler burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova İkizler burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

İkizler burcunu bu hafta neler bekliyor? İkizler burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 haftalık burç yorumlarına göre İkizler burcunu, maddi konularda alacağınız olmasına rağmen harcamlarınıza dikkat! İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre İkizler burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı ortaklaşa elde edilen gelirlerinizde veya ortaklaşa harcama alanlarınızda her tür önleminizi almanıza rağmen, yine de kendinizi tedirgin hissedebilirsiniz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Bir yandan da bu hafta uzaklardan alacağınız güzel haberler keyfinizi fazlasıyla arttırabilir.

Salı günü iş hayatınızdaki şanslarınızı, karşınıza gelecek olan seçeneklerinizi parasal yönden iyi bir noktaya taşıyabilirsiniz. İnsanlara göstereceğiniz yollar, yordamlar onlar üzerindeki gücünüzü arttırabilir.

Çarşamba günü Oğlak burcunda bir yeniay oluşuyor. Sevdiğiniz insanın veya eşinizin para durumuyla ilgili yeni gelişmeler, kararlar ve başlangıçlar gündeme gelebilir. Parasal konularda önemli kararlarınızı ve anlaşmalarınızı bu tarihten sonra yapmaya bakın.

Perşembe günü itibarıyla,  yabancılarla olan bağlantılarınızı ve ilişkilerinizi kuvvetlendireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi iyi hissedeceksiniz, önemli anlaşmalar yapacaksınız, tanıtımlar, anlaşmalar için olumlu bir süreçte olacaksınız.

Yine Cumartesi günü itibarıyla geleceğinizle ilgili konu ve olaylar daha fazla öne çıkabilir. Seyahat etme isteğiniz artabilir. Özelikle işinizi büyütmek, için hedeflerinizi geniş tutmakta fayda olacak. Kariyerinize etki edecek konu ve olayların hayatınızda daha fazla yer edebilir. ''

Yorumlar