İlk buluşma stresi nedir? Sevgiliyle ilk buluşma stresi nasıl geçer?

İlk buluşma stresiyle başa çıkmanız için size özel ipuçlarımız var! Sevgilinizle buluşmaya giderken bunları uygulamalısınız...

İlk buluşma stresi nedir? Sevgiliyle ilk buluşma stresi nasıl geçer?

Hoşlandığınız kişiyle ilk buluşmanız çok önemlidir, ilk izlenimi iyi bırakmak gerekir ki görüşmelerin devamı gelsin. Ama bir çoğumuz ne yazıkki heyecanımıza yenilip herşeyi elimize yüzümüze bulaştırıyoruz. Bırakın cool olmayı kendimiz gibi bile olamıyoruz, dolayısı ile ilk buluşmaların bir çoğu hayal kırıklığı ile sonuçlanıyor. Sizler için öyle ipuçları hazırladık ki, ilk buluşmanızı hep güzel hatırlayacaksınız!

SEÇTİĞİNİZ MEKAN

Her iki taraf için de özel bir anlam taşımayan halka açık bir mekan seç.

İLK BULUŞMADA NE GİYİLİR

Elbette en iyi halinle görünmek istersin. Ancak, her zamanki tarzının dışına çıkmamaya özen göster. Bu sayede kendini daha iyi hissedeceksin. Ayrıca giyim tarzın seni sen yapan özelliklerden biri… Bu yüzden, flörtünde farklı bir izlenim bırakmak istemezsin.

BULUŞMADAN ÖNCE YAPILACAKLAR LİSTESİ

Beklenmedik olayları ve gereksiz stresi önlemek için evden çıkmadan önce aklında tutmanda fayda olan birkaç küçük not!

ULAŞIM

Buluşmaya ne ile gideceksin ve yolculuk ne kadar sürüyor? Eve dönmek için son otobüs ne zaman kalkıyor? Aklınıza gelebilecek her soruyu mutlaka önceden cevaplamış ol, böylece geç kaldığın için özür dilemek zorunda kalmazsın. Tabii akşam yemeği boyunca otobüsü kaçırma endişesiyle sürekli saate de bakmaz ve sıkıldığın izlenimi yaratmazsın.

HAVA DURUMU

Buluşma yerine geldiğinde başından aşağıya bir kova su boşaltmışçasına ıslanmış gitmek istemezsin. Dışarıda hava 20° olduğu halde giydiğin yün kazak yüzünden bütün akşam menüyü yelpaze gibi kullanmak zorunda kalmak da… Evden çıkmadan önce hava durumuna bakmak seni bu dertlerden kurtaracaktır.

ASIL BULUŞMADA

Kendine çok yüklenme, birbirine ısınman biraz zaman alacaktır. Doğal ol, olmadığın biri gibi davranma. Ondan etkilenmediysen üzülme. İçindeki sesi dinle, olumluysa ona bir şans daha ver ve ikinci bir buluşma ayarla. Olumsuzsa, ona kibarca olmadığını söyle.

Yorumlar