İlk buluşmaya giderken ne giyilir?

Özel biriyle randevunuz mu var? O halde giyiminize kesinlikle dikkat etmelisiniz. Her ne kadar karşınızdaki kişiyi gözlerinizle ve konuşmanızla etkileyecek olsanız bile görünüşünüzde bir o kadar önemlidir!

İlk buluşmaya giderken ne giyilir?

İlk buluşmayada giderken nasıl giyinilmeli? sorusu oldukça çok fazla sorulan sorular arasında yer almaktadır. Sizler için ilk buluşmada giyiminizde dikkat etmeni gereken bir kaç küçük önerimiz olacak...

İlk olarak erkekler abartıdan nefret eder ve abartı bir giyim ve makyaj yerine karşılarında görmek istedikleri sade ve doğallıktan yana olan birini görmek olacaktır! O özel güne hazırlanırken hafif bir göz makyajı, hafif şeftali tonlarında bir allık ve dudak tonlarında bir ruj tercihiniz doğrultusunda olmalıdır. Abartılı allı pullu kıyafetler erkeklere itici gelir bu noktada yapmanız gereken taşlı, boncuklu, pullu elbiselerden uzak durup jean ve spor bir gömlek sizin için ideal bir giyim olacaktır.

Giyeceğiniz kıyafetin renk tonları da oldukça önemlidir! Canlı pastel tonlardaki renkler karşınızdak kişinin gözünü yoracaktır. Burada önemli olan sadec şık renklerle karşınızdaki kişinin gözlerini üstünüzden almaması olmalıdır! Günlük soft renkleri tercih edebilirsiniz. Beyaz veya pudra pantolonunu üzerine bir kaç ton koyu renkte bluz tercih edebilirsiniz. Açık renkler saflığı ve duruluğu temsil eder. Eee tabi son dönemin moda olan renklerini de düşünürsek bu renk seçimleri oldukça uyumlu olacaktır...

Özel biriyle randevunuz varsa bir diğer dikkat etmeniz gereken konular arasında olan mevzubahis saçlardır! Kendinizi hiç kasmayın, burada ilk olarak düşüneceğiniz konu buluşmada sürekli olarak saçınızı yapmanıza ve uğraşmanıza gerek olamayan saç modellerini tercih etmek olacaktır. Salaş düz rahat saç modellerini tercih edebilirsiniz.

Yorumlar