iPad 2 30 Aralık'ta Avea'da!

30 Aralık Cuma günü Avea İletişim Merkezleri’nde iPad 2 satışa sunulacak.

iPad 2 30 Aralık'ta Avea'da!

Avea 16 Aralık Cuma günü satışa sunduğu  iPhone 4S’den sonra, bir diğer teknoloji harikası iPad 2 Wi-Fi + 3G modellerinin satışına da 30 Aralık Cuma günü başlayacağını açıkladı. Avea, iPad 2 Wi-Fi + 3G modellerinin tamamını 2 yıllık kontratlı ve kontratsız 2 alternatifli olmak üzere, kullanıcıların ihtiyacına yönelik çarpıcı mobil internet paketleriyle birlikte sunacak.

Siyah ve beyaz renk seçenekleri ile Avea İletişim Merkezleri’nde iPad2’ler için tavsiye edilen peşin fiyatlar ise; 16 GB modeli için 608 Euro, 32 GB modeli için 711 Euro, 64 GB modeli için ise 811 Euro olarak belirlendi.

“iPhone 4S’den sonra devrim niteliğindeki iPad 2’yi satışa sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz ve Avealıların bu ürünü çok beğeneceklerine inanıyoruz” diyen Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, “Müşterilerimiz, iPhone 4S’de olduğu gibi iPad 2 tablete de farklı mobil internet paket seçenekleri ile en uygun şartlarda sahip olabilecekler”  dedi.

iPad 2 yepyeni tasarımı, yüzde 33 daha ince görünümü ve birinci nesil iPad’e göre yüzde 15 hafifliği ile 9.7 inç arka aydınlatmalı LED ekranıyla Apple’ın devrim niteliğindeki cihazları yeni nesil ürün niteliği taşıyor.

Üstün hız performansı ve çarpıcı grafikler için çift çekirdekli A5 işlemci ve FaceTime görüntülü aramaya sahip olan iPad 2’de, Photo Booth için önde bir VGA kamera, arkada ise görüntülü arama sırasında bulunduğunuz yeri, kiminle birlikte olduğunuzu veya çevrenizde olup bitenleri paylaşmak için 720p HD özellikli kamera yer alıyor.

Birinci nesil iPad’e göre daha ince, daha hafif, daha hızlı ve yeni özellikleri barındıran iPad2, kullanıcıların beklentilerine cevap verecek 10 saate kadar pil ömrü  sunmaya da devam ediyor.

 

Yorumlar