Kadınlar karakterlerine göre evlerinde hangi rengi seçer? Karaktere göre renk seçimi nasıl olur?

Günümüzde renklerin hayatımızı nasıl etkilediğini hiç merak ettiniz mi? Mesela evde gardırobunuzu açtığınızda kıyafetlerinizde hangi renkler ağır basıyor?

Kadınlar karakterlerine göre evlerinde hangi rengi seçer? Karaktere göre renk seçimi nasıl olur?

Yaşantımızda renklerin hayatımızdaki rolünü hiç düşündünüz mü? En basitinden odanıza gidip gardırobunuzu açtıp şöyle genel bir bakış attığınızda bir rengin daha ağır bastığını görürsünüz. Neden sıklıkla o rengi tercih ettiğinizi hiç düşündünüz mü? Bu noktada aynı renk evinizin çeşitli yerlerinde ve karşılaşmaya başlarsınız ve farkına vardığınızda aslında yaşantınızda o renk etrafında yoğunlaştınızı ve satın aldığınız kazaktan tutun evinizi dekore ettiğiniz eşyalarınız bile aynı renklerde olduğunu görürsünüz...

kadınların karakterlerine göre evlerinde hangi renkler ağır basıyor hangi renk hangi kadını temsil ediyor

Bugün sizler için kadınların evlerinde karakterklerine uygun renk tercihlerinden ve hangi renk neyi temsil ediyor onlardan bahsedeceğiz..

Aslında hayatımızda her rengin bir anlamı vardır. Gülü renklerine göre anlam kazandırdığımız anları hatırlayın mesela sevgililer gününde sokakları ve çiçekçilerin kırmızı güllerle donatılması gibi yaşamda da tercih ettiğimiz renkler aslında karakterimizi yansıyıtıyor. Evinizde ağırlıklı olarak tercih ettiğiniz renkler, kıyafetleriniz, aksesuarlarınız...

Renklerin bilinç altına göderdiği sinyaller...

Renklere göre karakter analizi ve bilinç altındaki sinyalleri hakkında yorum yapan COANTE Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Nazlı Bahçeyaka bu konu hakkındaki düşüncelerini ''Yaşam alanlarında renklerin karaktere uygun kullanımı, enerjinin akışını değiştirerek iç mekanlarda istenilen ambiyansın yakalanmasını sağlar'' şeklinde dile getirdi. 

YAŞAMDA DENGELİ KADIN BEYAZI, GÜÇLÜ KADINLAR İSE SİYAHI TERCİH EDİYOR...

Renklerin hayatımızdaki etkisi ise şu şekilde, herkesin bilidiği gibi beyaz saflığı ve yeni bir sayfanın başlangıcın ve barışın rengidir. Ortama ferahlık kazandıran beyaz rengi aynı zamanda insan yaşamınaparlaklık ve mutluluk vermektedir. Aynı zamanda zarafeti ve soğukkanlılığıda simgelemektedir. Günlük yaşantısında temizliğe ve hijyene önem veren aynı zamanda dengeli ve net kişiliğe sahip olan kadınlar genellikle beyaz rengi tercih etmektedir. 

siyah

Genellikle yas ve matemi simgeleyen siyah renk; aslında gücünve asilliğin temsilcisidir. Bilinenlerin aksine konsantrasyonu arttıran renklerden biri de siyah rengidir. Ev hayatında banyo ve mutfak renklerinde aksesuarlarında siyah rengini tercih eden kadın genellikle güçlü ve asil kadınlardır.

TOPRAĞI VE DOĞĞALLIĞI TEMSİL EDEN KAHVERENGİ ASLINDA HIZLI KADINLARI TEMSİL EDİYOR...

Günlük yaşamında kahverengini her alanında kullanan kadınlar yerinde duramayan, sürekli olarak enerjiktir. Bu kadınların uzun bir süre aynı yerde oturduklarını göremezsiniz. Doğalın ve sistemin rengi olan kahverengini günlük yaşamında banyo, mutfak ve mutfak ürünlerinde tercih eden kadınlar genellikle enerjik, doğal yapıya sahip olan kişilerdir.

kahverengi

ARADA KALMIŞ BİR RENK OLARAK BİLİNEN GRİ RENK ASLINDA...

Toplum arasında arada kalmışlığı ve netliğe kavuşmamış olarak yorumlansa da aslında gri renk diplomasiyi ve ağırlığı sembolize etmektedir. Gri renk kahverenginin aksine yavaşlığı ve ağırlığı temsil etmektedir. Günlük yaşamında mutfak banyo ve evin çeşitli yerlerinde ağırlıklı olarak gri rengini tercih eden kadınlar daha ciddi ve yavaş kadınlardır. Bu kadınlar için gri renk günlük yaşamlarının vazgeçilmez rengidir. 

gri renk

 

 

 

 

 

Yorumlar