Kanye West ve Adidas Originals YEEZY BOOST 350’yi satışa sundu

Kanye West ve adidas’ın yakın işbirlikleri sonucu geliştirdikleri ikinci ayakkabı YEEZY BOOST 350, 27 Haziran Cumartesi günü satışa sunuldu.

Kanye West ve Adidas Originals YEEZY BOOST 350’yi satışa sundu

Kanye West ve adidas’ın yakın işbirlikleri sonucu geliştirdikleri ikinci ayakkabı YEEZY BOOST 350, 27 Haziran Cumartesi günü satışa sunuldu. Sınırlı sayıda üretilen ayakkabı tüm dünyada büyük ilgi toplarken, Kanye West İngiltere’deki adidas Originals Fouberts Place mağazasında hayranlarına sürpriz yaparak YEEZY BOOST 350’yi elden teslim etti.

YEEZY BOOST 350’nin üst kısmında üstün dijital mühendislik sonucu geliştirilen ve ayağı 2. bir deri gibi saran adidas Primeknit materyali kullanılıyor. adidas BOOST™ teknolojisinin de özelliklerini taşıyan YEEZY BOOST 350, üstün konfor ve performans sunarken ayakkabıyı giyenlerin her adımda sonsuz enerji hissi ile dolmalarını sağlıyor.

adidas Türkiye de sınırlı sayıda satışa sunulan bu ayakkabıya herkesten önce sahip olmak isteyenleri 24-26 Haziran tarihlerinde çekilişe katılmak için seçili adidas mağazalarına davet etmişti. 78 kişinin kayıt yaptırdığı çekiliş sonucunda 20 şanslı kişi, 27 Haziran günü YEEZY BOOST 350’ye herkesten önce sahip olma şansını yakaladılar.

Yorumlar