Kérastase Minetik Havyar Bakımı

Kérastase, lüks saç bakımında en üst seviyeye ulaşarak salonlarda bugüne kadar görülmemiş eşsiz bir deneyim sunuyor...

Kérastase Minetik Havyar Bakımı

Kérastase, lüks saç bakımında en üst seviyeye ulaşarak salonlarda bugüne kadar görülmemiş eşsiz bir deneyim sunuyor!

CHRONOLOGISTE ürünleri ile MİMETİK HAVYAR BAKIMI

 
Kérastase teknolojinin sınırlarını bir kez daha zorlayıp formül kısıtlamalarının ötesine geçerek sıradışı bir salon ritüeli sunuyor: Mimetik Havyar Bakımı. En değerli içeriklerin özünü çok yoğun bir biçimde tekrar bir araya getiren Chronologiste ürünleri ile yaratılan bu ritüel, saçınızda uzun süreli bir ihtişam ile benzersiz sonuçlar yaratıyor. Duyulara hitap eden çok özel bir salon bakımı sağlayan Chronologiste ile kadınlar salon dışında da bu özel bakıma devam ederek saçlarında mükemmel yenilenmeyi tamamlıyor...

BAŞYAPIT BİR FORMÜL

Denizin derinlikleri mükemmel saçların sırrını saklıyor...

Kozmetik bir hazine yaratan Kérastase, eşsiz ve ender bulunan bir molekül olan Abyssine’in saç için faydalarını ilk defa keşfediyor! İleri araştırmalar, deniz seviyesinin 3000 metre altındaki sırrı açığa çıkardı: Pasifik Okyanusu’ndaki hidro-termal su geçidinde zorlu şartlarda yaşayabilen mikroorganizmalar tarafından sentezlenmiş polisakkaritler, yaşamın neredeyse durduğu bu zorlu koşullarda canlılıklarını sürdürüyorlar.

Saç derisi üzerinde üstün canlandırma özellikleri bulunan bu değerli yaşam kaynağı biyoteknoloji laboratuvarları tarafından ortaya çıkarıldı ve bu molekülün biyoteknolojik olarak yeniden üretimi mümkün hale getirildi. Bugün, Gluco-Lipid GL® ve Bisabolol ile birleşimiyle Abyssine molekülü, saçınızda pürüzsüz bir dokunuş, görkemli saçlar için derinlemesine bir arınma ve besleme sunuyor.

L’Oréal İleri Araştırmaları aynı zamanda, olağanüstü bir başka yaşam kaynağının canlandırıcı özelliği ile hayvar tanelerinden esinlenerek mimetik havyar konsantresini geliştiriyor ve Kérastase ile salonlara eşsiz bir saç bakımı ritüeli sunuyor.
 
BUGÜNE KADAR SUNULAN EN LÜKS BAKIM RİTÜELİ

Zengin dokuları ve duyuları harekete geçiren içerikleriyle Chronologiste-Mimetik Havyar Bakımı ritüeli bugüne kadar sunulan bütün bakımlardan daha etkileyici!

En prestijli cilt bakımı ritüellerinden esinlenerek geliştirilmiş eşsiz bir uygulama. Hassas arındırıcı tanecikler, zengin kremsi doku ve parfümlü yağlar müthiş bir uyum içinde birleşerek yeni ve karşı konulamayacak bir dokunuş yaratıyor. Chronologiste’in özel dokusunun yanı sıra, çekici, baş döndürücü kokulardan narin çiçeklerin son dokunuşuna kadar büyüleyici parfümlerin dünyasında bir yolculuğa çıkacaksınız.
 

Yorumlar