Kirpik nasıl uzatılır? Kirpik uzatma yöntemleri nelerdir?

Etkili bakışlar için kirpikler çok önemlidir, sizde daha etkili bakışlara sahip olmak ister misiniz? Haberimiz tam size göre! İşte kirpik uzatma yöntemleri...

Kirpik nasıl uzatılır? Kirpik uzatma yöntemleri nelerdir?

Daha uzun ve gür kirpiklere herkes sahip olmak ister. Defalarca maskara sürmenize rağmen uzun gözükmeyen kirpiklere sahipseniz haberimiz tam size göre! Evde kolayca uygulayabileceğiniz bu yöntemlerle kirpikleriniz hızla uzayacak! Mutlaka denemelisiniz...

Zeytinyağı

Zeytinyağı, kirpiklerinizde en iyi büyümeye yardımcı olan antioksidanlar bakımından zengindir. Parmağınızı yağa batırın ve kirpiklerinizin köklerine uygulayın. Düzenli uyguladıktan sonra kirpiklerinizin sağlıklı şekilde uzadığını göreceksiniz. Bu uygulamayı istediğiniz saatte yapabilirsiniz, ancak en uygunu gece yatmadan önce yapmktır.

Papatya

Papatyanın antibakteriyel bir gücü vardır. Papatya çayı hava kirliliğinden etkilenen gözlerinizi tedavi edecektir. Papatya çayı ile göz kapaklarınıza masaj yapabilir, gözlerinizi yıkayabilirsiniz. Bu hem enfeksiyona karşı korunmanızı hem de uzun kirpiklere sahip olmanızı sağlayacaktır.

Yumurta beyazı

Yumurta akının mucizesi içindeki proteindir. Sadece yağ yakmanıza ve kas kütlenizi artırmanıza yardımcı değildir, tüyleriniz için de çok önemlidir. Yumurta akını şu şekilde kullanabilirsiniz; Bir kaba yumurta beyazını koyun. Kirpiklerinize kökten uca parmak uçlarınızla uygulayın. 10 dakika bekleyin ve daha sonra ılık su ile durulayın. Haftada 3 kere tekrarlayın.

Hindistan cevizi yağı

Hindistan cevizi yağında bulunan vitaminler, kişisel bakım için de idealdir. Hindistan cevizi yağı kirpiklerinizin beslenmelerine yardımcı olur, uzunluk ve parlaklık verir. Bir pamuk yardımıyla yağı kirpiklerinize her gün sürebilirsiniz.

Aloe Vera

Aloe Vera jelini temiz bir rimel fırçasıyla yatmadan önce kirpiklerinize sürün. Ertesi gün ılık su ile durulayın. Dilerseniz aloe vera jelini bir çay kaşığı papatya çayı ve jojoba yağı ile karıştırıp bu karışımı günde iki kez kirpiklerinize sürün. 15 dakika beklettikten sonr ılık su ile durulayın.

Shea yağı ve vazelin masajı

Ellerinizi yıkadıktan sonra göz kapaklarınıza birkaç damla shea yağı ve vazelin sürüp masaj yapın. Günde iki kez 5 dakika süreyle yapacağınız masajı birkaç ay devam ettirin. Kirpik köklerindeki kan akışı artacak, kirpiklerdeki incelme ve kırılmalar yok olacaktır.

Hint yağı

Hint yağı zayıflamış saçları tedavi etmek için idealdir, çünkü büyümeyi ve rejenerasyonu teşvik eder. Bu nedenle burada da bizim amacımız için harikadır. Aynı zamanda çok hızlı ve kolay olma avantajına da sahiptir: yapacağınız tek şey pamuklu bir topu nemlendirip o bölgeye sürmektir.

Yorumlar