Kış mevsiminde beyaz kıyafet kombini nasıl olmalıdır?

Kış mevsiminde oldukça uzak olduğumuz renklerden bir taneside beyazdır. Beyaz renk kar, yağmur, çamur derken lekeleri saklayamayacağımız bir renktir.

Kış mevsiminde beyaz kıyafet kombini nasıl olmalıdır?

Kış mevsiminde ısıyı ve güneşi çekmesi için genellikle koyu renk kıyafetlere yönelmemiz önerilir. Bu mevsimlerde riskli renklerde ve tercih edilmemesi gereken kıyafet renklerinden biri de beyazdır. Beyaz asilliği ve zarafeti simgeleyen asil bir renk olmasına rağmen kış mevsimlerinde riski ifade etmektedir.

Kar, yağmur, çamur derken genellikler beyaz renkli kombinlerden uzaklaşırız ancak! Geçtiğimiz gün Serenay Sarıkaya'nın paylaşmış olduğu resimden sonra ''kış mevsiminde beyaz Serenay Sarıkaya gibi giyilir'' dedirtti! Zarafeti şıklığı ve kış mevsimini bir arada toplayan Sarıkaya kış mevsiminde beyaz renginden kaçmak yerine bu mevsime kombinlememiz gerektiğini adeta beynimize kazımış durumda!

Sarıkayanın kısa beyaz bir kazak ve altına yüksek bel beyaz bir pantolon komibinin üzerine dış giyim olarak yiner beyaz bir kürk giymesi sadelik, şıklığı kış mevsimine aşılamış durumda adeta... Sizde bundan sonra beyazın asaletinden bu mevsimde kaçmak yerine Serenay Sarıkaya gibi bu mevsimde günlük kombinlerinize beyaz bir kazak veya mont ile günlük yaşamınıza alıştırabilirisiniz. İşte Serenay Sarıkaya'nın o kombini...

Serenay Sarıkaya beyaz kombin. Kışın beyaz kombin nasıl yapılır

 

 

Yorumlar 1 yorum