Kış mevsiminin en gözde tatil yerleri

Şehir hayatının stresli ortamından uzaklaşmak isteyenler, kış mevsiminin başlamasıyla beraber tatil hazırlıklarına başladı bile...

Kış mevsiminin en gözde tatil yerleri

Etstur, kış aylarına özel fiyatlarıyla, tatilcilere özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Alternatifli tur seçenekleri belirleyen Etstur, ayrıcalıklı bir hizmet ile özel fiyatları buluşturarak, tatilcilere göz kırpıyor. İster Abant Gölü’nün eşsiz güzelliğinde ruhunuzu dinlendirin, ister ülkenin en iyi termal otellerinde konaklayıp sağlığınıza sağlık katın, isterseniz kış aylarının ve karın keyfini çıkarıp kış sporları ile formda kalın! 20 yıldan bu yana güvenirliği ve kalitesinden ödün vermeyen Etstur’un yurt içinde en çok tercih edilen lokasyonlarına; sonbahar fırsatları kapsamında yurt dışı tatilleri de ekleniyor…

İspanya’da  ‘Puente zamanı'

Özellikle kış aylarında yurt dışı tatilini tercih edenler için Etstur’un rotası İspanya! İspanyollar’ın bayramı olarak bilinen ‘Puente Zamanı’, ülkeyi keşfetmek ve tadını çıkarmak için en doğru zamanlardan biri. İspanya turlarının en uygun fiyatlı dönemi olan ‘Puente Zamanı’, her yıl aralık ayının ilk haftası, iki önemli bayramın bir araya geldiği bir tatil dönemi. Anayasanın kabul bayramı ve Meryem Ana Günü’nün kutlandığı ‘Puente Zamanı’nda, İspanyollar dünyanın değişik ülkelerine tatil için akın ederken, İspanya’yı keşfetmek reddedilemeyecek bir teklif! Etstur ile İspanya tatil fırsatında, 7 gecelik Madrid-Barselona, 4 gecelik Endülüs, 4 gecelik Palma de Mallorca seçenekleri bulunuyor. Destinasyonlar, 279-399-429 Euro’dan başlayan avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor.

Güral Sapanca Wellness Park Otel

Mis gibi orman havasıyla yemyeşil ağaçların arasında huzurlu ve stresten arınmış bir tatil vadeden Güral Sapanca Wellness Park Otel, TEM Sapanca çıkışında yer alan Kırkpınar Köyü’nde bulunup; İstanbul'a 125 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 85 km uzaklıkta yer alıyor. Çocuklar için kulüp etkinliklerinin bulunduğu otelde, kendinizi Aliva SPA uzmanlarının ellerine bırakarak, oksijeni bol olan bölgede ruhsal ve bedensel arınma sağlamak mümkün.

Alkoçlar Hotel - Uludağ

Uludağ ve kayak tutkunlarının ilk tercihlerinden olan Alkoçlar Hotel, kayakseverlere pistere sıfır konumda olma  avantajını sunuyor. 130 odası bulunan tesiste, masaj hizmetleri, doktor, çocuk odası, market, çocuk bakıcısı, sauna, internet cafe gibi hizmetlerin birçoğundan ücretsiz yararlanma imkanı sunuluyor. Alkoçlar Hotel, sonbahar ayları için temiz havasıyla tercih edilecek bir bölgede bulunmasının avantajını yaşıyor.

Büyük Abant Oteli

Abant, tatil programlarının vazgeçilmez destinasyonlarının başında geliyor. Tertemiz havası, doğası ve göz kamaştıran manzarası ile Ankara’ya 2, İstanbul’a 3 saat mesafedeki tesis; 30 bin m2 alanda 197 odasıyla hizmet veriyor. Otelde spor salonları, kapalı yüzme havuzları, sinema salonu gibi her ihtiyaca yönelik hizmet mevcut.

Oruçoğlu Termal Resort - Afyon

Termal otel dendiğinde akla ilk gelen tesislerin başında gelen Oruçoğlu Termal Resort, 306 odasında toplam 750 yatak kapasitesi bulunduruyor. Otelde yararlanılabilecek hizmetler saymakta bitmiyor. Sağlık bakanlığı onaylı tesiste, Oruçoğlu ve Afyon Kocatepe Üniversitesi işbirliği ile SGK kapsamında fizik tedavi rehabilitasyon imkanı sunuluyor. Termomineralli su niteliğine sahip termal su, çamur, bitki ve süt banyoları, zayıflama programlarının yer aldığı SPA ve Wellness Merkezi, otelin artıları. 

Türkiye’nin dört bir yanındaki kış turizminin en gözde mekanlarını Ets Tur ile keşfetmeye hazır olun… Ayrıntılı bilgi için www.etstur.com
 

Yorumlar