Kova burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 15-21 Ocak 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Kova burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Kova burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Kova burcunu bu hafta neler bekliyor? Kova burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 haftalık burç yorumlarına göre Kova burcunu, size zor gibi görünen olaylar kolaylıkla üstesinden gelebilecek aynı zamanda kariyerinizde gizli destekçileriniz olabilir. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Kova burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Haftaya biraz  zorlanarak ve üzerinizde bir takım gerginlikler hissederek başlayabilirsiniz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Kafanız belirli konulara takılı olacak ve olayları büyütmeye meyilli olacaksınız. Kişisel isteklerinize yoğunlaşmanıza çok az bir zaman kaldı.

Kariyer ve iş alanlarınızda gizli destekler görecek, size zor gibi görünen olayların istediğiniz gibi çözüldüğünü göreceksiniz. Bu aralar kendinizle uğraşmanız en çok iş alanlarınızda işinize yarayacak.

Çarşamba günü oğlak burcunda bir yeniay oluşuyor. Bu Yeniay, sizin bilinmeyen ve kadersel alanınızda gerçekleşecek. Bu ay yeni atılım ve planlarınız için mümkün olduğunca beklemeli, düzeltilmesi gereken ve değişmesi gereken amaçlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Perşembe günü itibarıyla İlişkilerinize her zamankinden daha fazla önem vereceksiniz. Etrafınızdaki kişilere cazip görünebilirsiniz. Alışveriş yapmak, beğendiğiniz giysileri almak, kendinize bakım yapmak için de uygun zamanlardasınız. Hayatınız sosyalleşiyor.

Cumartesi günü Güneş’in sizin burcunuza geçmesiyle beraber girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz. Kendinize olan güveniniz artacak, kafanız ve düşünceleriniz daha net olacak. Sizin döneminiz başlıyor.''

Yorumlar