Kova burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 18-24 Aralık 2017 aşk, iş, sağlık, para falı

Kova burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Kova burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Kova burcunu bu hafta neler bekliyor? Kova burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 18-24 Aralık 2017 haftalık burç yorumlarına göre Kova burcunu, çevrenizden alacağınız güzel sinyallerle rahat ilerleyebilir, sosyal çevrenizde sıkıntı ve sorun yaşadığınız olayları geride bırakacaksınız. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Kova burçlarını bu hafta bekleyenler...

''Haftanız yeniay etkisiyle başlıyor sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Bu Yeniay, sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda gerçekleşiyor. Bu alanlarda üstleneceğiniz sorumluluklarınızın ve işlerinizin üzerinden bir kez daha geçmeli, işlerinizi tekrar tekrar planlayarak adımlar atmalısınız. Önemli kapılar aralanabilir, siz sorumluluklarınızla hareket ettikçe, olumsuz duygulardan uzak durdukça planlarınız rahat ilerleyecek.

Çarşamba günü Satürn Oğlak burcuna geçiyor. Hayatınızda önemli kapanışlar, önemli bir temizlik dönemi başlıyor. Satürn kadersel alanınıza giriyor. Ama bu sizi korkutmasın bir dönemi bitireceğiniz bir sürece gidiyorsunuz. Kariyerinizdeki hızlı rüzgarla sorumluluklarınızla ilerlerseniz sizi kimse durduramaz sevgili Kovalar. Yine bu dönem sonrasında sağlığınıza gerekli düzenmelemeler yapmalısınız. Bu dönemde sağlığınızı gözden geçirin ve sizi üzen kişileri ve olayları artık hayatınızdan çıkarın.

Perşembe günü itibarıyla kişisel girişimleriniz ve başlangıçlarınız adına hareket etmemeye, özen göstermelisiniz. Bir yıl boyunca yaptıklarınızı gözden geçirmeli ve gelecek ay başlayacak, diğer yılın atılımları için planlar yapmalısınız. Yine önemli bir ortaklığın, işin, ilişkinin sorumluluğu karşınıza gelebilir. Çevrenizden alacağınız güzel sinyallerle rahat ilerleyeceksiniz. Cumartesi günü Merkür düzeliyor. Sosyal çevrenizde sıkıntı ve sorun yaşadığınız olayları geride bırakacaksınız. Yeniay da başlatmak istediğiniz önemli adımları artık başlatabilirsiniz.''

Yorumlar