LC Waikiki 2018 kış bot koleksiyonu ailenin her ferdi için bir şey var!

LC Waikiki, soğuk havalara karşı tasarladığı bot modelleriyle ailenin tüm üyeleri için sunduğu seçeneklerle moda severlerin karşısına çıkıyor.

LC Waikiki 2018 kış bot koleksiyonu ailenin her ferdi için bir şey var!

Kış sezonunun trendlerini yansıtan modeller kadın, erkek ve çocuklara stilini yansıtma fırsatı veriyor. Soğuk havalarda sıcacık adımlar vadeden LC Waikiki botlar tarzından ödün vermeyenler için tasarlandı.

Sezonun trendlerini yansıtan LC Waikiki bot koleksiyonu aynı zamanda gün boyu konfor da sunuyor. Kadınlar için floral desenlerin öne çıktığı modeller sunan LC Waikiki erkek modellerinde tüm zamanların klasik parçalarını yeniden yorumluyor. Çocuklar için ise her daim eğlenceli tasarımlara imza atan LC Waikiki bu sezon kışı daha da sevdirecek!

KADINLAR ÇİÇEK AÇIYOR

Sezonun ana desenlerinden floral baskıların dikkat çektiği botlar ister gündüz ister gece şıklığı için tamamlayıcı rol üstlenirken tüm zamanların vazgeçilmezi siyahın hakim olduğu modeller de klasik bir hava katıyor.

ERKEKLER HER DAİM ŞIK

Toprak tonlarının ön plana çıktığı erkek bot modelleri ise hem klasik hem de spor stile sahip moda severlere geniş alternatifler sunuyor. LC Waikiki erkek bot modelleri soğuk havalarda şıklığın tamamlayıcısı oluyor.

ÇOCUKLAR RENGARENK

Çocuk koleksiyonlarında her zaman kaliteyi ön planda tutan LC Waikiki, bot koleksiyonunda da aynı tutumunu koruyor. Çocuklara özel tasarlanan rengarenk bot modelleri şıklığın yanı sıra konfor da sunuyor. Kız çocukları için pembe tonlarının kullanıldığı tüylü modellerin yanı sıra erkek çocukları için çizgi film karakterlerinin yer aldığı modeller koleksiyonda öne çıkıyor. İster karda ister yağmurda çocuklara özgürlük sunan LC Waikiki bot koleksiyonu çocuklara özgürce hareket etme fırsatı veriyor.

Yorumlar