Lierac'tan iddialı yeni cilt temizleme koleksiyonu 28 günde sonra...

Lierac Laboratuvarları tarafından biyolojik araştırmalara dayanılarak geliştirilen yeni temizleyici ürün koleksiyonuna yakından baktık.

Lierac'tan iddialı yeni cilt temizleme koleksiyonu 28 günde sonra...

Günümüzde birçok kadın kullandığı temizleme ürünlerinin etkinliği açısından beklentilerini karşılayamıyor... Bunun yanı sıra her geçen gün artan hava kirliliği gibi dış faktörler ve buna ek iç faktörler yüz derisi üzerinde boğucu etki yaratmakta. Kirlenme oluştuğunda serbest radikallerin üretimi hızlanıyor ve bunun sonucu olarak cilt donuklaşıyor. Erken yaşlanma belirtileri görülmeye başlıyor.

 Lierac tarafından biyolojik araştırmalara dayanılarak geliştirilen yenilikçi yüz temizleme koleksiyonu hem yüzey hem de derinlemesine cilt temizliğinde üstün etki gösteriyor. Yeni seri, yüzeyde hava kirliliği ve makyaja odaklanırken derinlemesine temizlikte cildi terden, sebumdan ve ölü hücrelerden arındırıyor.

Bu yeni koleksiyonun sahip olduğu özel içeriklerden ‘mikro-mıknatıs’ temizleyiciler yüzeyde ve daha derinlerde bulunan kirliliği hapsediyor ve uzaklaştırıyor. Enzimatik mikro soyucular ise cildi ölü hücrelerden temizliyor. Buna ek olarak nilüfer özü koruyucu, hyalüronik asit ise ‘anti-aging’ etkisi sağlıyor.

Lierac temizleyici koleksiyonu, kuru ciltler için geliştirilen çift etkili balsam yağ temizleyici Balm-In-Oil - Double Cleanser; normal ve karma ciltler için çift etkili köpük krem temizleyici Foaming Cream – Double Cleanser; tüm cilt tipleri için ideal çift etkili miseler süt temizleyici Micellar Milk – Double Cleanser ve çift etkili jel losyon tonik Gel Lotion – Double Toning’den oluşuyor.

ANINDA ETKİ

Yüzde 75 : Fırçalı profesyonel temizleyicilerden daha etkili

Yüzde 96 : Daha temiz bir cilt

Yüzde 96 : Daha parlak bir cilt

Yüzde 82 : Ciltte daha az gözenek

Yüzde 100 : Yumuşak ve rahatlamış bir cilt

28 GÜN SONRA

Yüzde 95 : Daha kaliteli bir cilt

Yüzde 100 : Yumuşak bir cilt

Fiyatı Bilgisi :

Balm-In-Oil - Double Cleanser (120 gr) – 125 TL
Foaming Cream – Double Cleanser (200 ml) – 115 TL
Micellar Milk – Double Cleanser (200 ml) – 115 TL
Gel Lotion – Double Toning (200 ml) – 115 TL

Yorumlar