Lierac'tan 'kırmızı' devrim

Lierac, cildi yeniden yapılandıran ve cilt tonunu eşitleyen ilk anti-aging krem ‘Magnificence Red Cream’i yarattı.

Lierac'tan 'kırmızı' devrim

Lierac, cildi yeniden yapılandıran ve cilt tonunu eşitleyen ilk anti-aging krem ‘Magnificence Red Cream’i yarattı.

Magnificence Red Cream kullanmaya başladıktan sadece 4 hafta sonra kırışıkları azaltıyor, cildi sıkılaştırıyor.

Anında etkili içeriği sayesinde kullandıktan hemen sonra cilt tonunu güzelleştiriyor ve anında daha eşit cilt tonuna kavuşmayı sağlıyor.

40. yılını kutlayan Fransız dermokozmetik markası Lierac’tan kusursuz bir cilde sahip olmak isteyenler için kırmızı devrim!

Cildi yeniden yapılandıran ve cilt tonunu eşitleyen ilk anti-aging krem ‘Magnificence Red Cream’, kırışıkları azaltırken her cilt rengine ve tipine uyum sağlayan kırmızı yapısı sayesinde cildin anında daha güzel, pürüzsüz ve aydınlık görünmesine yardımcı oluyor.

CİLDİ YAPILANDIRIYOR

Glikoksidasyon karşıtı içeriğe sahip olan krem, içeriğindeki nar çiçeği, ipek ağacı ve peptid lipozomu bir araya gelmesi sonucu oluşan D-Glyox kompleks sayesinde çizgilerin görünümü azaltıp cildi yeniden yapılandırıyor.

‘Magnificence Red Cream’,hyalüronik asitle cildi dolgunlaştırırken; içeriğindeki anında ışıltı veren pigmentler ve ebegümeciden elde edilen AHA sayesinde anında daha eşit ve güzel cilt tonuna kavuşmayı sağlıyor.

4 HAFTADA KUSURSUZ BİR CİLT

Yaşlanma karşıtı etki ve cilt dokusunda anında güzellik isteyen kadınlar için geliştirilen, Magnificence Red Cream; A ve C vitaminleriyle cildi yeniden canlandırıyor, cildin daha dolgun ve genç görünmesine yardımcı oluyor.

Magnificence Red Cream’i, kullanmaya başladıktan sadece 4 hafta sonra kırışıklar azalıyor, cilt sıkılaşıyor, daha pürüzsüz ve ışıltılı bir görünüme kavuşuyor.

Fiyatı: 245 TL

Yorumlar