L’Occitane yılbaşı özel koleksiyonu

Sevdiklerinize bu yılbaşında nasıl bir hediye almayı düşünüyorsunuz? Klişeleşmiş özel gün hediyelerini bir kenara bırakıp bu yıl da sevdiklerinize L’Occitane'ının yılbaşına özel bakım setine bir göz atabilirsiniz...

L’Occitane yılbaşı özel koleksiyonu

Her yıl olduğu gibi bu yeni yılda sevdiklerinize hediye tercihlerinizi farklılaştırmak adına L’Occitane'nin 2018 için “her yeni gün için” içinde bir sürpriz barındıran takvimli bakım seti ile bu yıl heyecan daha da katlanıyor. Ünlü illüstratör Kanako’nun tasarladığı ve içinde markanın en sevilen ürünlerini, ne zaman kullanılması gerektiği bilgisi ile veren 24 çekmeceden oluşan takvim, L’Occitane vitrinlerinde yerini alıyor.

Badem sabunundan, Shea nemlendiciye, rahatlatıcı duş jeline kadar içinde onlarca ürün barındıran, her çekmecesi, parfümden el kremine ve genç bir cilt için ihtiyaç duyacağınız ürünler ile yılbaşına özel seçilmiş minyatürlerden oluşan bu takvim sınırlı adette mağazalarda bulunmaktadır. Takvimin arka planında yer alan ufak bir şehrin ana meydanı, çocuk korusu, yılbaşı ve zeytin ağacı, sıcak hava balonu ile birlikte 2018’in neşe getirmesini dileyen çağrıda bulunmaktadır.

Yorumlar