Meghan Markle ve Kate Middleton'ın Noel kıyafetleri hangi markaların fiyatları ne kadar?

Meghan Markle ve Kate Middleton ilk kez resmi bir tören için yan yana geldi. Noel ayinine katılan Meghan ve Kate'in kıyafetlerinin detaylarını sizin için yazdık

Meghan Markle ve Kate Middleton'ın Noel kıyafetleri hangi markaların fiyatları ne kadar?

İngiltere kraliyet ailesinin yeni üyesi Meghan Markle ilk kez kraliyet ailesi üyelerinin de katıldığı resmi bir törende boy gösterdi. Kraliçe'den ailenin en geç üyelerine kadar herkes öncesi gün Sandringham'daki Noel ayinine katıldı. Gözler kraliyet ailesinin iki kadın üyesi Meghan ve Kate'deydi. 

İki genç kadın törene oldukça stil sahibi kıyafetlerle katıldı. Kate geleneksel İskoç esintilerinin bulunduğu bir tercih yaparken, Meghan'ın tercihi kahve tonlarında oldu.

İngiltere basını ise bugün Kate ve Meghan'ın kıyafetlerinin markalarını ve fiyatlarını mercek altına aldı. 

Kate Middleton'ın Kiki McDonough marka şapkasının fiyatı 14.760 TL, Düşes'in Miu Miu marka kabanının fiyatı ise 13.500 lira.

Meghan Markle ise daha ucuz tercihler yaptı. Maison Birk marka şapkası için Meghan Türk Lirası'yla 5000 liradan fazlasını gözden çıkardı. Meghan Sentaler marka kabanı ve Stuart Weitzman botları için de toplam 10 bin lira ödedi. Meghan'ın Chloe marka çantasının fiyatı ise 5300 lira. 

DİL ÇIKARDI MANŞET OLDU

Her ne kadar kraliyet ailesinin bir üyesi gibi görünse de Meghan Markle törende yaramaz yüzünü gizleyemedi. Ayin için kiliseye yürüdüğü sırada çevredekileri selamlayan Meghan Markle bir ara kalabalığa dil çıkardı. İngiltere'de yayınlanan gazeteler bu anı "Meghan arsız yüzünü gösterdi" diye yorumladı. 

 

Yorumlar