Meghan Markle'ın sütyensiz nişan elbisesi kimin tasarımı fiyatı ne kadar?

İngiltere Kraliyeti'nin yeni üyesi Meghan Markle'ın nişanında giydiği elbiseyi sizin için mercek altına aldık. Meghan Markle'ın seçimi bu kez ezber bozdu.

Meghan Markle'ın sütyensiz nişan elbisesi kimin tasarımı fiyatı ne kadar?

Prens Harry'nin nişanlısı Meghan Markle'ın nişan töreni için seçtiği elbise, tasarımcısı ve fiyatı İngiltere'de günün konusu oldu. Daha önce geceleri mini parti elbiseleri, günlük hayatında ise basic tercihler yapan Meghan Markle bu kez ezber bozdu. 

Meghan Markle'ın nişan töreninde giydiği elbise Ralph & Russo tasarımı. Meghan Markle'ın sütyensiz tüy ve şifon detaylı elbisesinin fiyatı ise 56 bin pound. Yani yaklaşık 287 bin Türk Lirası. 

İpek tül desenli elbise ipek örgü etek, ipek tül ruffle ve altın işçiliğiyle işlenmiş detaylara sahip.

VICTORIA BECKHAM TASARIMI

Meghan Markle'ın Harry ile sarıldığı anda çekilen fotoğrafında giydiği beyaz kazağı ise Victoria Beckham tasarımı. 

LONDRA'DA BİR DAİRE PARASI

Meghan Markle ve Prens Harry'nin nişan fotoğraflarının basına servis edilmesi sonrası ülkede elbisenin fiyatı tartışılmaya başlandı. Ülkenin önde gelen gazeteleri bu elbise için ödenen fiyatın ülkede 3 odalı bir daire fiyatı olduğunu yazdılar. 

Eleştiriler üzerine yapılan açıklamada kıyafetler için harcanan paranın kraliyet bütçesinden değil çiftin kendi kişisel hesaplarından karşılandığı duyuruldu. Twitter ise Meghan Markle'ın kıyafeti için ödediği paranın 'saçma' olduğunu söyleyenlerle dolu.  

Yorumlar