Moda yardımcımız olsun!

Karlı, çamurlu kaldırımlarda düşmeden yürüsek yeter mi? Yoksa karda yürüyen prensesler gibi mi hissetmek istiyoruz?

Moda yardımcımız olsun!

Bu haftaya kadar neredeyse yazlık kıyafetlerimizle yaptığımız kombinlerle dilediğimiz gibi giyinebiliyorduk.

Nihayet  başlayan ve şiddettini arttırarak devam eden kar yağışı bize küçük çapta bir moda krizi yaşattı!

Kışın gerçek yüzünü gördüğümüz bu günlerde işlevsel şıklık ne demek daha iyi anlamış olduk!

Sokak modasında bu hafta su geçirmeyen kar botları, kalın paltolar, atkılar, bereler ve şapkalar bulacaksınız.

Soğuk havalarda genellikle kıyafetlerimizde koyu renkler tercih etsek de, kıyafetlerinize bir parça canlılık ve neşe katmak için aksesuarlarınızı renkli seçmenizi öneriyoruz.

Böyle havalarda aradığınız rahatlığı ankle botlarınız ve taytlarınızda bulacağınızı biliyoruz.

Elbette tüylü kar botlarınızı giymek için de mükemmel bir fırsat bu! Taytlar ve uzun tuniklerle, kazak elbiselerle kombinleyebilirsiniz. El örgüsü atkılar özellikle bu sezonun trendlerinden. Renkli yünlerden örülmüş atkı ve bereler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak.

Eldivenlere gelince, klasik örgü eldiven kullanmak yerine dirseğe kadar uzanan seksi modeller, bilekleri tüylü, deri ve işlemeli olanlara kadar birçok seçenek mevcut.

Özellikle kar botları ve yağmur çizmelerinin kar yağışına uyarlanan kullanımları bu günlerde kıyafetlerimize damga vuruyor.

Plastik yağmur çizmelerinizi diz üstü örgü veya yün çoraplarla kombinleyerek kullanabilirsiniz. Böylece hem soğuktan korunmuş hemde diz üstü çorap trendini kullanmış olacaksınız.

Kar botları ise her zaman kışın göz bebeği. Özellikle tüylü ve pomponlu modeller kendimizi karların üzerinde yürüyen küçük prensesler gibi hissetmemizi sağlıyor.

Tüylü ve ponponlu botlara alerjiniz varsa o zaman daha spor modelleri tercih etmeli ve karda kaymadan düşmeden yürümenin keyfini çıkarmalısınız!

Yorumlar