Mutlu olmak için ne yapmak gerekiyor? Mutlu olmanın yolları?

Hayatın güzelliklerini yaşamın keyfini kaçırmaktan vazgeçin! Anın keyfini çıkarabilmeniz yaşama pozitif bakmak için bizden size 5 motto!

Mutlu olmak için ne yapmak gerekiyor? Mutlu olmanın yolları?

Size güç veren, modunuzun düştüğü yerde yükselmenizi sağlayan yaşama dair bizden size 5 motto! Dünyaca ünlü filozof Lao Tzu, dünyanın bir çok yerinde bir çok insana fayda sağlamış aynı zamanda ''Taoizm''in kurucusu olan Lao Tzu'dan yaşamınızı değiştirecek size enerji ve anlam katacak 5 tavsiyesini sizler için derledik!

Her gününüz birbirinden eğlenceli ve anlam kazanması dileği ile...

1) Oluruna bıraktığın an özgür olursun! 

Bazı şeylerin bir an önce olması için elimizden geleni yaparız ancak ne yazık ki olması gereken yolunda gitmesi gerekirken bir anda her şey tepetaklak oluverir. İşte bu noktada bazı şeyleri zamana bırakmanız ve anı yaşamanız gerekmektedir. Oluruna bırakan insan her zaman kazanır bunu unutmayın!

2) Egonuz size asla gerçek hazzı vermez!

İnsanlar üzerinde güç kurmak, sürekli olaran'' ben ben ben'' demek size bir şeyler kazandırmak yerine kaybettirir! Bencil olmayın kendini bilmeyen ne istediğini bilmeyen insan aslında aynaya baktığında ne olduğunu, kim olduğunu bilmez. Öne kendinizi tanımaya başlayın sonra ne istediğinize karar verin...

3) Kötülük yok sayıldığında yok olur!

Size fayda sağlamayan herhangi bir olay veya durum karşısında tepkisiz kalın veya sakin olun kötülüğe kötülükle karşılık vermek hiç bir şeyi yoluna sokmaz!

4) Kendiniz olun!

Bir başkasına özenmeyin, bir başkasının düşüncesini başkalarına aşılamaya çalışmayın bu sizi özentilikten veya kopyala yapıştırdan başka bir şey yapmaz! Ne olursanız olun, ne düşünürseniz düşünün ama ne olursa olsun kendiniz olun! Kendinizi bir başkasıyla kıyaslamayın bırakın insanlar sizi hatalarınızla kabullensin ve sizi o şekilde tanısınlar!

5) Değişim kaçınılmazdır, kabullenin!

Her şey soluduğunuz hava, yaşam herşey değişiyor. Değişimi kabullenin her yıl giydiğiniz kumaş bile değişirken bir şeyleri durdurmak ve kabullenmemek yerine kabullenmeyi deneyin! Değişime ayak uydurun...

 

Yorumlar