Nişanlandıktan sonra kadınların karşılaştıkları durumlar nelerdir?

İlişkilerde bir süre sonra ciddiyete bir adım atmak ve artık işin içine aileleride karıştırmak amaçlı düzenelenen bir organizasyondur.

Nişanlandıktan sonra kadınların karşılaştıkları durumlar nelerdir?

Uzun süreli veya tanıştıktan bir süre sonra ilişkide ciddiyete doğru adım atmak isteyenlerin ailelerinide işin içerisine dahil ederek düzenlenen bir organizasyondur. Her ne kadar ilişkide evliliğe gitmek için bir adım atılmış olsa bile çevrenizde size merakla beklenen tonlarca sorular ve sıkıştırmalara hazır mısınız? Biz hazırız, sizler için bütün bu nişan klişelerini hazırladık ve sizlere sunuyoruz. Sizde bu aşamaları okuyarak nişandan sonra karşılaşacağınız durumlara kendinizi hazırlayabilirsiniz!

nişanlanırken dikkat sizi 5 tane klişe bekliyor

Nişandaki ilk adımınız herkes tarafından onaylanan kocaman bir alkış!

Belikde ilişkiye ilk başlama kararınızda bu kadar çok tebrik almamışsınızdır hatta belkide ilişkinizin ilk zamanlarında şuan kocaman bir gülümsemeyle alkışlayan aileniz belkide o zaman ''Olur mu canım öyle şey'' diyip karşı çıkan insanlardı. Tabi öyle bir durumdan böyle bir aşamaya boyut atmaka her baba yiğidin harcı olamasa gerek bu yüzden en büyük alkışı siz hakediyorsunuz tabi ardından size evlenme teklifini akıl edebilen nişanlınız!

İlk defa yüzük gören ''Yüzüğüne bakabilir miyim?'' diyen sevgi pıtırcıkları arkadaşlarınız ve akrabalarınız!

Yüzüğünüz hakkında belkide aylarda konuşulacak buna şimdiden hazırlıklı olun. Çok fazla eleştiri alacaksınız kimisi kıskandığı için yüzüğünüzü beğenmezken kimiside hiç beğenmediği halde sahte bir sırıtışla yüzüğünüze hayranmış gibi bakmak isteyecektir. Kötü veya güzel eleştirilere hazırlıklı olun şimdiden!

Düğün öncesi nişan döneminde fazlalıklarınız gözünüzde büyütebilirsiniz!

Düğün öncesi nişan döneminde doğal olarak en güzel siz görünmek isteyeceksiniz ve fiziğinize dikkat edeceğiniz en kritik dönem olacaktır. Çünkü nişan demek düğün öncesi uzun hazırlık demek. Özellikle düğün tarihiniz yaklaşıyorsa kilo problemlerinizi daha çok kafanıza takabilirsiniz. Burada size en büyük tavsiyemiz kendinizi çok fazla kasmayın nişanlılığınızın keyfiniz çıkartın!

nişanlanırken bu sorulara dikkat

Oldu bittiye getirmek isteyen meraklılar!

En sinir bozucu olan sorulardan birine hazırlıklı olun çünkü o yüzük bir kere parmağa girdiği zaman yakın uzak arkadaşlarınız fark etmeksizin ''Eeeee düğün ne zaman? Yoksa seni oyalıyor mu?'' soruları olacaktır. Nişan öncesi uzun ilişki döneminde karşılaşmadığınız sorular bu dönemde yakanızı bırakmayacaktır!

Çeyiz meraklıları ''Çeyizin hazır mı bari''

Evlilikte bir yüzük ikincisi ise dünyanın paralarını harcayıp yıllarca kullanmadan bir köşede bekleteceğiniz kristal tabak çanaklarınızdır. İşte bunlar hep evlilikten. Aldığınız o parçaları görmezlerse asla yerlerinde duramazlar hatta bu seferde arkanızdan ''Çeyizsiz gitti görüyor musun bak!''lı dedikodulara maruz kalırsınız. 

Yorumlar