Oğlak burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 18-24 Aralık 2017 aşk, iş, sağlık, para falı

Oğlak burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Oğlak burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Oğlak burcunu bu hafta neler bekliyor? Oğlak burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 18-24 Aralık 2017 haftalık burç yorumlarına göre Oğlak burcunu, geleceğinizi yeniden inşaa etmenize yaşatacağı deneyimlerle neden olacak. Çalışma sorumluluklarınız çok artabilir! İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Oğlak burçlarını bu hafta bekleyenler...

''Haftanız yeniay etkisiyle başlıyor sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Bu haftabaşında gerçekleşen Yeniay, hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Diğer burçların aksine yeni girişimlerden, adımlardan kaçınmalı, planlarınızı gözden geçirmeli, düşüncelerinizde düzenlemelere gitmelisiniz.

Çarşamba günü itibarıyla  hayatınızı yeniden kuracağınız ve yapılandıracağınız bir döneme giriyorsunuz. Satürn sizin burcunuza geçecek. 2.5 yıl boyunca adım, adım, yavaş yavaş ilerleyecek, hayatınızı yeniden yapılandırmanıza, geleceğinizi yeniden inşaa etmenize yaşatacağı deneyimlerle neden olacak.. Çalışma sorumluluklarınız çok artabilir ama siz sorumluluklarını bilen ve seven bir burçsunuz sevgili Oğlaklar bu yüzden bu dersleri ve sorumlulukları geçmeniz çok kolay olabilir.

Perşembe günü itibarıyla  kendinize güveniniz yerine geliyor. Kimliğinizi ortaya çıkartacaksınız, plan ve projelerinizi uygulayabileceksiniz, güç kazanacaksınız, sağlığınızda gözle görülür bir değişme olacak, kendinizi daha güçlü ve daha iyi, daha lider hissedeceksiniz. Yine bu tarihte sağlığınız ve hayatınızla ilgili konularda sorumluluklar karşınıza gelebilir. Cumartesi günü merkür’ün düzelmesiyle birlikte gelecek planlarınızda ve önemli işlerinizde rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Sorun ve sıkıntılar geride kalırken önemli planlarınız için hala harekete geçmemeye özen gösterin.''

Yorumlar