Oğlak burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Oğlak burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Oğlak burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Oğlak burcunu bu hafta neler bekliyor? Oğlak burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 haftalık burç yorumlarına göre Oğlak burcunu, bu hafta şanslı bir haftadasınız, kafanızdaki planları rahatlıkla uygulamaya geçirebilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Oğlak burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Haftanız önemli işleriniz ve kariyer meselelerinizle başlarken, sosyal çevrenizden alacağınız şanslarla bu hafta kafanızdaki planlarınızı kolaylıkla uygulayabilirsiniz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Gün içinde bazı iş konuları kafanıza takılabilir, daha sakin bir yolla halletmeye çalışın.

Bu salı, hayatınızda sizi değiştirecek ve dönüştürecek bir sürü olayla karşılaşabilir, bu olayların içinden alnınızın akıyla çıkabilirsiniz. Bir yandan değişmekten, bir yandan da güçlü yapınızı ortaya koymaktan hoşlanacaksınız. Bir yandan da ilişkilerinizdeki tavırlara dikkat etmeniz gerekebilir. Baskıcı, kıskanç ve ezici yanlarınızla aile hayatınızda zorlanmalar oluşabilir. Aile, aşk ve iş hayatınızla ilgili önemli konuları onlarla konuşmamaya gayret edin. Sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınız size daha güzel yollar çizebilir.

Çarşamba günü arkadaşlarınızla veya çevrenizle girişilecek önemli işlerinizde çevrenize liderlik ve öncülük yapabilirsiniz. Bu aralar enerjiniz yüksek ve amacınıza giden yolda sizi kimse durduramaz sevgili Oğlaklar.

Perşembe günü itibarıyla merkürün sizin burcunuza geçmesiyle beraber artık ifade de rahatlıyorsunuz. Kendiniz ve hayatınızla ilgili konuşmalarınız artabilir. Önemli görüşmeler ve anlaşmalar içine girebilirsiniz. Planlarınızı uygulamanın zamanı gelmiş bulunuyor.

Haftasonu sizi birçok açıdan zorlayabilir. Cumartesi ve Pazar günleri Kendinizi ve hayatınızla ilgili sorumluluklarınızla uğraşmak sizi zorlayacak. Özellikle aile büyüklerinizle anlaşmak size işkence gibi gelebilir. Tepki vermeye açık olacaksınız. Bir aile büyüğünüzle ilişkinizi bozabilirsiniz. Olayları gözünüzde çok büyütmeyin ve kendinize hakim olmaya çalışın.''

Yorumlar