Öğrenmemiz gereken sokak modası dersleri!

Moda haftalarını yakından takip etmesek bile sokak modasını takip ediyor ve demode olmamaya çalışıyoruz. İşte her kadının mutlaka öğrenmesi gereken 7 sokak modası dersi!


Moda sürekli olarak değişip gelişse de, sizler için derlediğimiz bu kuralları takip etmek sokak modaısnda her zaman popüler bir stile sahip olmaya yardımcı olacaktır.

Bir moda ikonu gibi görünmek için tüm dolabınızı tasarım parçalarıyla doldurmanıza gerek yok!

İşte giyimine dikkat eden her kadının mutlaka bilmesi gereken 7 moda dersi...
9 1

Son günlerde deri parçalar trend listesinde ilk sıralara yükselse de denim parçalar sizi asla yarı yolda bırakmaz!

Denim ceketler, etekler, pantolonlar, elbiseler ve daha birçok kıyafeti uzun süre korkmadan kullanabilirsiniz. Üstelik bu yıl iki denim parçayı bir arada kullanmak da serbest!
9 2

Sizinle bütünleşen bir ruj tonu belirlemelisiniz.

Her zaman mutlaka makyaj çantanızda bulunan, ten ve saç renginize uygun canlı bir renk tüm kıyafetinizin stilini değiştirmeye yeter. Göze çarpan bir ruj rengi kıyafetinizi bir üst seviyeye taşır.
9 3

Kabul edelim ki, kendiniz için olduğu kadar biraz da karşınızdaki kişileri etkilemek için giyinmelisiniz.

İlk izlenim her zaman sizin hakkınızda en etkili olacak düşünceyi oluşturur ve nereye giderseniz gidin kiminle karşılaşacağınızı bilemezsiniz. Her zaman tıpkı bir defile izlemeye gidiyormuş gibi şık olmaya çalışmalısınız.

O gün canınız rahat eşofmanlardan başka bir şey giymek istemiyorsa bile, mutlaka giydiklerinizin şık ve özenli olmasına dikkat edin.
9 4