Ön sevişme nedir? Nasıl yapılır?

Ön sevişme bedenen ve psikolojik olarak cinsel ilişkiye hazır hale gelmek için gereklidir, peki ön sevişmeyi doğru yapıyor muyuz?

Ön sevişme nedir? Nasıl yapılır?

Çiftlerin cinsel ilişkiden hemen önce yaşaması gereken sürece ön sevişme denir. Ancak toplumumuzda maalesef çok fazla kullanılan bir yöntem olmamakla birlikte çok doğru şekilde uygulanmamaktadır. Uzmanlar sağlıklı bir seks hayatı için ön sevişmenin önemini bakın nasıl vurguladı...

Birbirinize dokunun

Dokunmanın uyarıcı olduğu kadar iyileştirici bir etkisi vardır. Parmak uçlarınızı, avuç içlerinizi birbirinizin bedeninizde ağır ağır gezdirin. Böylece erojen bölgelerinizi keşfeder, birbirinizi nasıl hazırlayacağınızı öğrenmiş olursunuz.

 

Birbirinizin kokusunu duyun

Parmak izleri gibi herkesin kokusu farklıdır. Ufak dokunuşlarla birbirinizin kokusunu duyun. Boynunuzu, koltuk altlarınızı, mahrem yerlerinizi koklayın. Bunun için önce duş almanız gerektiğini söylememize herhalde gerek yok.

Konuşun, birbirinizi duyun

Biribirinizi neden beğendiğinizi söyleyin. Birazdan size neler yapmasını istediğinizi söyleyin ve sizin ona neler yapmanızı istediğini sorun. Ön sevişmenin olmazsa olmazı konuşmaktır, unutmayın.

Birbirinizi görün

Birbirinizin bedenine dokunurken birbirinize bedeninizin en beğendiğiniz yerlerini gösterin. Hafızanıza işlenecek bu görüntüler sonraki sevişmelerinizde de inanın çok işinize yarayacak.

Birbirinizi tadın

Tenlerimizin kokusu gibi tadı da vardır ve tatma duyunuz devreye girdiğinde ön sevişmenin bir başka boyutunu daha keşfetmiş olursunuz. Dokunarak keşfettiğiniz erojen bölgelerinizi dilinizin ucuyla hafif hafif uyarın.

İyi öpüşün

Birçoklarına göre öpüşme ön sevişme sırasında sıkıcı bir teknik gibi görünür. Fakat kesinlikle böyle değildir! Doğru şekilde yapıldığı takdirde, inanılmaz derecede seksi olabilir. Erkeğinizi baştan çıkarmayı planlıyorsanız, o sizi öpmeden önce derin ve ateşli bir öpücükle işe başlayabilirsiniz.

Ellerinizi kullanın

Ön sevişme sırasında erkeğinizi öperken aynı anda elleriniz de çalışsın. Onun cinsel organı üzerinde ellerinizi dolaştırın. Bu teknik kadar erkekleri heyecanlandıracak ve ön sevişmeden zevk aldıracak başka bir şey  yoktur.

Masaj yapın

Erkekleri ön sevişmede baştan çıkaran narin kadın dokunuşlarıdır. Birbirinizi öperken erkeğinizin kafasının üzerinde tırnaklarınızı gezdirin veya saçları ile oynayın.

Oral seks

Gerçekten ön sevişmeden hoşlanmasını ve memnun kalmasını istiyorsanız, onun memnun etmenin bir diğer yoluda oral sekstir.

Yorumlar