Öteki Taraf filminin galasında işler karıştı! Özcan Deniz'in eski sevgilisi galaya geldi!

Özcan Deniz'in filminin galasına adının aşk dedikodularına karıştığı oyuncu Afra Saraçoğlu gelince müstakbel eşi Feyza Aktan kıskançlık krizine girdi.

Öteki Taraf filminin galasında işler karıştı! Özcan Deniz'in eski sevgilisi galaya geldi!

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Uzerli'nin paylaştığı Öteki Taraf filminin galası geçen hafta yapıldı. Galada Özcan Deniz’in evlilik hazırlığı yaptığı, 4,5 aylık hamile sevgilisi Feyza Aktan (25) yoktu. Ama adının geçen yıl aşk dedikodusuna karıştığı oyuncu Afra Saraçoğlu (20) vardı. Feyza Aktan, Afra’nın galaya katıldığını duyunca kıskançlık krizine girip kıyameti kopardı. Özcan Deniz müstakbel eşini zor sakinleştirdi.

Bu arada çift sosyal medya paylaşımlarına başladı! Birlikteliklerini herkese ilan ettikten sonra sık sık ortalarda gözükmeye başlayan çiftten haftasonu romantik bir paylaşım geldi.

Müstakbel eşi Feyza Aktan'ın canı çikolatalı muz isteyince, yakışıklı oyuncu hemen eşine tatlı getirtti ve elleeriyle besledi. Bu tatlı kareyide ınstagram hesaplarından paylaştılar... Fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Yorumlar