Pandora yılbaşı hediyeleri araştırması kadınlar ipucunu verdikleri hediyeleri istiyor!

Pandora'nın dünya çapında kadınlar arasında yaptığı bir hediye araştırması sonuçları bu yılbaşı için işinizi kolaylaştırabilir.

Pandora yılbaşı hediyeleri araştırması kadınlar ipucunu verdikleri hediyeleri istiyor!

Bir kadına yılbaşı hediyesi almadan önce PANDORA’nın yaptığı hediye araştırmasını bir okumanızı tavsiye ederiz.

Dünya çapında 7 bin kadın ile yapılan araştırma sonuçlarına göre; kadınların yüzde 60'ından fazlası, istedikleri hediyeye sahip olabilmek için eşlerine veya sevdiklerine ipuçları veriyor. Hediyelerle ilgili ipucu veren kadınları 99'u ipucu verdiği zaman kendisine alınan hediyeden daha mutlu olduğunu dile getiriyor.

Kadınların yaklaşık üçte birinin eşi veya sevdiklerinden istedikleri hediyeyi alabilmek için 3-4 ipucu vermeleri gerektiğini belirtmelerinden hareketle  PANDORA, Dileklerin Gerçek Olsun” (Do Get What You Wish For) kampanyasını hayata geçirdi.

Kampanya kapsamında, kadınların yıllarca severek kullanacakları hediyeler almalarına yardımcı olmak için internet mağazasına “ipucu gönder” özelliği eklendi.

2017 Kış Koleksiyonu da dahil tüm koleksiyonlar arasından sahip olmak istedikleri yılbaşı hediyesini beğenen kadınlar bu özellik sayesinde, kişisel bir not eşliğinde diledikleri kişilere e-posta, SMS veya sosyal medya mesajı göndererek hem hediye seçimlerini kolaylaştırıyor, hem de yılbaşına mükemmel bir hediyenin sahibi olarak girmenin mutluluğunu yaşıyor.

 

 

Yorumlar