Pantene Altın Kelebek'e katılma şansı için...

Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne katılacak 10 şanslı genç kızdan biri de siz olun.

Pantene Altın Kelebek'e katılma şansı için...

Bu yıl 44’üncüsü düzenlenecek, ‘Pantene Altın Kelebek’ ödül töreninde siz de kendi mucizenizi yaratarak, bu muhteşem geceye katılma ve kırmızı halının yıldızlarından biri olma şansına sahip olabilirsiniz!

Hürriyet ve Pantene’nin iş birliğiyle gerçekleşen, Türkiye’nin sanat dünyasının en önemli yıldızlarını bir araya getiren ‘Pantene Altın Kelebek’in bu sene 10 Aralık’ta gerçekleşecek ödül gecesi yaklaşırken sürprizlerini de yanında getiriyor!

Siz de 'Pantene 3 Dakikada Mucize Krem'le kendi mucizenizi yaratın, bu özel gecenin parçası olun.

Siz de saçlarda mucize etkisi yaratan saç bakım kremi ‘3 Dakikada Mucize Krem’ sayesinde güçlü ve sağlıklı görünen saçlarınızla çektiğiniz fotoğrafınızı #PanteneSaçı etiketi ile Instagram hesabınızda paylaşarak, bu özel gecenin heyecanını yaşayacak 10 şanslı kızdan biri olmaya hak kazanabilirsiniz.

23 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek yarışmanın kazananları @PANTENETÜRKİYE Instagram sayfasından duyurulacak.

Bu sene Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’ninde ‘Pantene Yıldızı Parlayanlar’ kategorisinde ödül alacak Hazal Filiz Küçükköse, Miray Daner ve Melisa Şenolsun; yetenekleri, güçleri ve başarıları sayesinde yarattıkları mucizelerinin aslında bir tesadüf olmadığını belirterek, 10 şanslı kızı gecenin yıldızı olmaya davet ediyor.

Siz de her anı mucizeler ile dolu geçecek 44. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde, kırmızı halıda yer almak için #PanteneSaçı etiketiyle fotoğrafınızı Instragram’dan paylaşın, kırmızı halıda yürüme şansını elde edin.

Yorumlar