Paris'in ayakkabı koleksiyonu Divarese'de!

Ves deri distribütörlüğünde Divarese mağazalarında satılacak Paris ayakkabılarının tanıtımı için İstanbul'a geldi ve Türk kadınını zarif ve şık bulduğunu açıkladı.

Paris'in ayakkabı koleksiyonu Divarese'de!

Paris Hilton ayakkabı koleksiyonu, Ves deri distribütörlüğünde Divarese mağazalarında!
Ünlü bir ayakkabı mağazasında satışa sunulan ayakkabı koleksiyonunu tanıtmak için İstanbul'a gelen Hilton otelleri vârisi Paris Hilton, Türkiye'yi, yemeklerini ve mimarisini çok sevdiğini söyledi.



Sekizinci kez Türkiye'ye gelen 30 yaşındaki Hilton özellikle insanların misafirperverliğinden çok etkilendiğini belirtti. Henüz 15 yaşındayken iş hayatına atılan sosyetik güzel, parfümden çantaya 17 markası bulunduğunu ifade etti.



''Türk kadını zarif ve şık''



Hilton bir sonraki hedefinin Filipinlerde bir beach club açmak olduğunu söyledi, ayakkabı satışlarının iyi gittiğini söyleyen Hilton, "Dün akşam katıldığım bir yemekte Türk kadınlarının zarif ve şık olduğunu gördüm" dedi.



''Moda konusunda her şeyi anneme borçluyum''



Hilton ailesinde büyüdüğü için şanslı olduğunu belirten Paris, "İş hayatına televizyon programında başlasam bile her zaman başanlı bir işkadını olacağımı biliyordum. Sanırım başarı kanımda var. Babam ve büyükbabam çok başarılı insanlardı. Moda konusunda her şeyi anneme borçluyum. Onun sayesinde çok şey öğrendim" dedi.

Bu koleksiyondan herkes kendine uygun bir seçim yapacak. Rengarenk, parlak ve leopar desenli ayakkabılara bayılacaksınız.  Koleksiyonu görmek için tıklayın.

Yorumlar