Pop ikonu Katy Perry H&M yılbaşı kampanyasının yıldızı oldu

Katy, H&M’in yılbaşı dönemini stil,neşe ve biraraya getirici havasıyla kutlayan uluslararası TV ve basılı medya kampanyasında yer alacak. Kampanya Kasım 2015’te başlayacak.

Pop ikonu Katy Perry H&M yılbaşı kampanyasının yıldızı oldu

"H&M, şahsi tarzımı ilk oluşturmaya başladığım zamanlarda gittiğim yerlerden biriydi. Yıllar içerisinde gardırobuma severek H&M parçaları katmaya devamettim. Yılbaşı dönemiyle ilgili en çok sevdiğim şeylerden biri rahat ve şirin giyinebiliyor olmamız ki, H&M bunu her bütçeye uygun kılmakta çok başarılı

Dünyaya Jonas Åkerlund ve Dan Jackson’la birlikte neler yarattığımızı göstermek için sabırsızlanıyorum" diyor Katy Perry.

 "Katy Perry’nin Yılbaşı Kampanyası’nın yıldızı olmasından ötürü son derece mutlu ve heyecanlıyız. Onunla ilgili; inanılmaz derecedeki yeteneğinden,enerjisine ve oyunbaz şahsi tarzına kadar her şeyi çok seviyoruz" diyor Pernilla Wohlfahrt, H&M Tasarım Departmanı Başkanı.

 Katy Perry dünyada şarkıları ilk defa 75 Milyon dijital download yapılmış ve Twitter’da 72 Milyon takipçisi olan uluslararası bir superstar.

Hem BillboardListesi’nde aynı albümden değişik şarkılarla ("California Gurls", "Teenage Dream", "Firework", "E.T." ve "Last Friday Night") üst üste 5 defa 1. olmuş, hem de her iki müzik videosu da ("Roar" and "Dark Horse") Vevo’da 1 Milyar’dan fazla seyredilmiş ilk ve tek kadın sanatçı.

Şu anda da; Avrupa, Asya ve GüneyAmerika’yı kapsayan Prismatic Dünya Turu’nu gerçekleştiriyor.

Yorumlar