Profilo ile sevdiklerinize 'zaman' ayırın!

Profilo kurutma makineleriyle çamaşırları asarken toplarken ya da kışın yağmurdan ve kardan, yazın ise nemden dolayı kuruturken zaman kaybetmek sona eriyor.

Profilo ile sevdiklerinize 'zaman' ayırın!

Sevgililer günü yaklaşırken sevdiğinize, günümüzde en zor bulunan şeylerden ve dolayısıyla en kıymetli olan şeylerden birini; zamanı hediye edin. Pek çok kadın ev işlerinin çok zaman aldığından yakınır. Artık, ev işlerinde çok zaman harcamadan ama hiç bir işi de aksatmadan, çocuklarına, eşlerine, dostlarına ve kendilerine daha çok zaman ayırmanın bir formülü var; Profilo çamaşır kurutma makineleri.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin kurutma makineleri zamanın çok daha verimli kullanılmasına yardımcı oluyor, ev işlerinin yükünü hafifletiyor, hanımların kendilerine ve sevdiklerine zaman ayırmasına olanak veriyor.

Profilo’nun enerji tasarruflu sekiz kilo ve altı kilo kurutma kapasiteli çamaşır kurutma makinesi seçenekleri hayatı kolaylaştırıyor, as-topla derdini sona erdiriyor, yani çamaşırları asarken ve toplarken zaman kaybetmeyi de ortadan kaldırıyor. Üstelik, artık askıda, ipte ya da telde yer yok diye ıslak çamaşırları bekletmek devri de bitiyor, soğuk havalarda içeride kurutulan çamaşırlar nedeniyle evin düzeni bozulmuyor, 'balkona asarsam yağmur yağar mı acaba?' endişeleri de sona eriyor. Genel olarak bakıldığında kışın yağmurdan, kardan yazın ise nemden dolayı çamaşırların bir türlü istenilen zamanda hazır olamama durumu ortadan kalkıyor.

Üstelik Profilo Kurutma makineleri sayesinde, çamaşırlar artık kururken kirlenmiyor. Balkona asılan çamaşırlar dışarıdan gelen egzoz dumanı, toz, polen, gibi mikrobiyel maddeler nedeniyle tekrar kirleniyor, oysa kurutma makinelerinde kurutulan çamaşırlar tertemiz kalıyor ve böylece maksimum hijyen sağlıyor. Profilo çamaşır kurutma makinesi modellerinde bulunan nem kontrollü akıllı kurutma sistemiyle program bittikten sonra sensörler çamaşırlardaki nemi kontrol eder ve nem algıladığında otomatik olarak kurutmaya devam eder. Evin içindeki çamaşır kokusu ve nemin verdiği rahatsızlıklar, alerjiler ya da artan romatizmalar derdi de bitiyor.

Profilo kurutma makinesindeki programlar ve akıllı kurutma sistemi çamaşırları en hassas şekilde ve sadece gerektiği kadar kurutacağı için çamaşırları yıpratmıyor, üstelik 'kırışık azaltma fonksiyonu' sayesinde de ütü artık eskisinden çok daha kolay hale geliyor ve en kısa sürede halediliyor. 'Kule' montaj yani çamaşır makinesi ile kurutma makinesinin üst üste monte edilmesi olanağı nedeniyle kurutma makinesi banyoda yer de kaplamıyor. Ayrıca Profilo yetkili servisleri bu işlemi ve montaj çubuğunu da ücretsiz gerçekleştiriyor. Komşuları rahatsız etmeyecek kadar sessiz çalışan ve 'akıllı kurutma sistemi' sayesinde çok az enerji harcayan kurutma makineleri elektrik faturasında ayda sadece 2 TL’lik bir artışa neden oluyor.

Profilo kurutma makinelerinin hanımlarının hayatını kolaylaştıran ve zaman kazandıran özelliklerinden birisi de yıkanması gereken kıyafetlerin çok kısa sürede giyilmeye hazır hale gelebilmesi. Çok sevdiğiniz bir kıyafet kirlendiği ve siz onu giymek istiyorsunuz. Ya da çocuğunuzun okul gömleğini yıkamak ve hemen kurutup ütüleyip okul saatine yetiştirmek gerekiyor. Profilo kurutma makineleri ile kıyafet yetiştirmek artık hiç sorun değil! Üstelik havların da çamaşır üzerinden kurutma esnasında temizleniyor olması genel olarak çamaşırlarınızın daha bakımlı görünmesine neden oluyor ve böylece daha uzun süre kullanılabiliyorlar.

Sevgililer Günü’nde sevdiklerinize ne hediye alacağınızı artık düşünmeyin. Alın bir kurutma makinesi, birlikte daha çok zaman geçirmenin keyfini yaşayın!

Yorumlar