Regl süresi nasıl kısaltılır uzman doktordan adet günlerini azaltan öneri

Regl sürenizi kısaltabileceğinizi biliyor muydunuz? Michagan Üniversitesi'nden bir uzman bunun mümkün olduğunu anlattı. Mucize formülün adı ise orgazm!

Regl süresi nasıl kısaltılır uzman doktordan adet günlerini azaltan öneri

"Regl ağrılarını seviyorum" diyen kadın yoktur heralde. Regl dönemi kadınlar için hiç de ped reklamlarında göründüğü gibi değildir. Kramplar, lekeler, şişkinlik ve diğerleri...

Her kadın hayatında en az 1 kez aklından keşke regl olmasan diye geçirir. Tabi işin üreme ve cinsel hayata etkisini düşününce çoğunuz bu fikirden hemencecik vazgeçeriz. Peki şimdi size regl döneminizi kısaltmanın bir yolu var desek. Hem de doktor tavsiyeli! 

Michigan Üniversitesindeki kadın hastalıkları müdürü olan Jinekoloji uzmanı Dee Fenner'e göre eski bir orgazm yöntemi regl dönemini kısaltmak için anahtarınız olabilir. Evet, bu gerçekten eğlenceli bir tedavi.

Fenner, verdiği bir röportajda "Bununla ilgili herhangi bir çalışma yapılmamış olmasına rağmen, uterusta adet kanının orgazm sırasında sıkışması muhtemeldir" dedi.

Temel olarak, rahiminizin orgazm olduğunda teorik olarak rahim astarına daha çabuk yardım edebilmesi için kasılmalar yapar, bu da sizin için daha kısa bir süre demektir. 

İşe yarayacağına dair bir garanti yok olsa da, neden test edip kendimiz görmüyorsunuz?

Yorumlar