Saç botoksu nedir? Saç botoksu yaparken nelere dikkat edilmelidir?

Kadınların tarzlarını ifade etme yollarından biride saçtır. Yıpranmış ve çok fazla işlem görmüş saçlar için saç botoksunu birde işinin ehli birinden dinleyin.

Saç bakımı en az dış giyimimiz kadar kadınlar için önem arz eder. Yıpranmış ve çok işlem görmüş bir saça sahipseniz sizler için düzenlediğimiz Saç botoksu nedir? nasıl uygulanır? gibi soruları sizler için Kuaför Yunus Akdemir anlattı...

Saç botoksu genel anlamda saçlara uygulanan keratin bakımıdır. Bu tarz işlemler genellikle yoğun işlemler görmüş, yıpranmış saçlara uygulanır. Saç pulcuk seviyesini düzenlerken aynı zamanda saçın ihtiyaacı olan nemi karşılar. Saç botoksunun saça uygulama süresi ise 1 saattir.

İlk olarak saça uygulama şekli ise kendi şampuanı ile bir kere uygulayıp ardından ikinci şampuanı uygularken 4 dakika saçta bekletilir ardından saçı taramadan saç tamamen kurutulur. Daha sonra saç 6 parçaya bölünür ve saçın dibine gelmeyecek şekilde saç keratini uygulanır. Saçın yıpranmış ve işlem görmüş kısmına keratin uygulanır. Bu uygulama yapıldıktan sonra yaklaşık 20 dakika kadar saçta keratini beklettikten sonra gözle görülür bir fark elde edilir.

Yorumlar 1 yorum