Saçlar nasıl daha hızlı kurur kağıt havlu yöntemini uygulayın!

Saçları zor kuruyan biri misiniz ya da vaktiniz mi kısıtlı? İşte size saçlarınızı daha kısa sürede kurutmanızı sağlayacak çok basit bir yöntem.

Saçlar nasıl daha hızlı kurur kağıt havlu yöntemini uygulayın!

Dışarısı buz gibi. Böylesine soğuk bir havada ıslak saçlarla sokağ çıkmak istemeyeceğine eminiz. Ama vaktiniz de kısıtlı değil mi? İster sabah işe yetişme telaşında olsun, ister spor salonu rutininizden sonra olsun eğer zor kuruyan bir saçınız varsa çıldırmanın eşiğine gelebilirsiniz.

Peki size saçlarınızı daha kolay kurutmanın bir yolu olduğunu söylesek. Üstelik daha kısa süre saç kurutma makinesi kullanmanızı sağlayacağını!

Öncelikle saçlarınızı normal havlularla kurulamaya son verin. Hele ki aceleyle hızlı hızlı ileri geri havluyu çekerek saçlarınızı parçalamayan işlemi unutun.

KAĞIT HAVLU DESEK!

Bunun yerine biraz kağıt havlu denemeyi deneyin. İki kat haline getirdiğiniz kağıt havlunun arasına saçlarını alıp sadece bastırın. Kağıt havlular normal havlulardan iki kat daha fazla su emer ve saçlarınıza da daha az zarar verir.

NEMİ EMEN SAÇ ÜRÜNLERİNİ DENEYİN

Bu yönteme ek saçınızı daha kolay kurutmanızı sağlayacak nem emini kozmetik ürünleri de deneyebilirsiniz. Saçınıza uygun kuru spreyi bir saç uzmanına danışarak bulabilirsiniz. 

Yorumlar