Saçlarınızı taramaktan korkmayın!

Saçlarınızın kırılıp kopacağı endişesiyle saçlarını taramaya çekinenler bu habere çok sevinecek. Saçlarınızda ipeksi bir görünümün ve tarakla dostane bir yaşamın tek bir sırrı var.

Saçlarınızı taramaktan korkmayın!

Karışan ve dolanmış saçlarını tararken çok fazla saç telinin dökülmesinden şikayetçi olanlar için Neva Kozmetik özel bir ürün geliştirdi: Nevacare Nutritive Acil Bakım Sıvı Saç Kremi!

Nevacare Nutritive Acil Bakım Sıvı Saç Kremi, provitamin B5 içeren özel formülüyle saçı yumuşatır ve karışmış saçların kolayca açılmasını sağlar. Özellikle banyo, havuz ve denizden çıktıktan sonra birbirine dolaşmış ince telli düz saçları ve taranması işkence olan kıvırcık saçların bile kolayca açılmasını sağlayarak saç tarama işlemini eğlence haline getiriyor.

Zamanınızı dinlenmeye ve eğlenceye ayırdığınız yaz günlerinde, saçlarınızla uğraşmadan onların sağlıklı ve güzel görünmelerini sağlamak artık mümkün. Tek yapmanız gereken, Nevacare Nutritive Acil Bakım Sıvı Saç Kremi’ni çantanızdan ayırmamak!

Nemlendirici ve parlatıcı özelliği ile saç kırılmalarını azaltan Nevacare Nutritive Acil Bakım Sıvı Saç Kremi’ni günün her anı, durulamaya gerek kalmadan, saçlarınıza uygulayabilirsiniz.  Saçlarınızın günün her anı nemli, sağlıklı ve güçlü görünümüne inanamayacaksınız.

Ayrıca fön ve düzleştirici öncesinde saçınıza Nevacare Nutritive Acil Bakım Sıvı Saç Kremi uyguladığınızda, saçlarınızı fön ısısından korur ve daha kalıcı bir görünüm sağlar.

Saçlarınıza güzelliği sadece 6,50 TL'ye satın alabilirsiniz.

Yorumlar