Seks hakkında bilinmesi gerekenler nelerdir?

Toplumda cinselliğe dair bir dayatma söz konusudur. Her kafadan çıkan söz sizi cinsel ilişki kurmanızı etkilemektedir. İşte bu yüzden yapmanız gereken ve bilimsel olarak kanıtlanmış gerçekleri sizler için 5 madde de sıraladık.

Seks hakkında bilinmesi gerekenler nelerdir?

Çevrenizde ilişkileriniz ve cinsel hayatınıza dair birçok ses çıkmaktadır. Bu tarz yorumlar hem sizin sekse olan bakış açınızı hem de cinsellik tercihlerinizi etkilemektedir. Bu durumlardan sıyrılmanız için seksle ilgili bilimsel gerçekleri 5 maddede sizlere sunduk... İlk olarak yapılan araştırmalara göre 'Beyaz atlı prensi bulma' düşüncesi ile ilk beraber olduğunuz kişiyle durulmak sizin kendinizden kolay vazgeçmiş olduğunuz anlamına gelmektedir. Fakat deneme yanılma yolunu tercih ederken aradan 40 kişiyle olmak aradığınız kişinin kaçması da demek oluyor. Uzmanlar bu rakamı 12 olarak belirliyor. 12 kişide beyaz atlı prensinizi bulabilirsiniz.

Kadınların cinsel beraberlikte ışığı kapat düşüncesinı bıraktıracak bir madde geliyor aslında erkekler kadınların vücutlarına değil sadece yüzüne odalanır. Bu durum inanın ki erkeklerin bile farkında değildir. Zaten boşuna demiyoruz erkekler bir kadında en dikkatli bir şekilde baktıkları yer kafalardır! Başka bir tabire değinecek olursak cinsellik esnasında erkekler kadınların ne kadar haz aldıklarını merak ettikleri için odak noktaları sadece yüzde olmaktadır. Cinsellik esnasında erkeklerin oldukça dert ettiklerin konulardan biri de penis boyutudur. Fakat bu düşünceyi kırdıracak bir madde sizler için geliyor. Bir kadını hazzın doruklarına çıkartan şey penis boyutu değil yaşanan o andır!

Görünüş elbette ki çok önemlidir fakat bir insan ne kadar dikkat çekici olursa olsun ne kadar seksi bir görünüme sahip olursa olsun kokusu arasındaki kimya çok önemlidir. Yani karşınızdaki kişi iyi kokuyorsa  daha sağlıklı ve üreme sonucu elde eder.  Doğum konrtol hapı kullanan kadınlar dikkat! Bu haplar belirli bir zaman sonra kadınların koku duyumunu etkilemektedir yani anlayacağınız yukardaki koku duyunuzu kaybetmeni doğru tercihi seçemeyeceğiniz anlamına gelmektedir.

Yorumlar